Bescheiden winkel lente verkoop live game

Het is eindelijk lente en dat betekent dat het eindelijk mooi weer wordt. Maar waarom zou u uw tijd buiten verspillen als u in plaats daarvan uw pc-gameachterstand kunt vullen met Humble Store Spring Sale?

Zoals bij elke goede game-uitverkoop, zijn er allerlei verschillende categorie├źn deals te vinden. Er zijn deals voor uitgevers, deals per genre en flash-deals. Kortom, er zijn veel manieren om op te slaan in games die nu beginnen.

Bescheiden computerwinkel spel voorjaarsuitverkoop

herfst een korting

The Humble Store belooft tot 90% korting op pc-games tijdens de jaarlijkse Spring Sale. De uitverkoop duurt tot 24 mei, maar er zijn elke dag nieuwe flash-verkopen om je te motiveren om keer op keer te bezoeken.

Jurassic World Evolution 2
No Man's Sky
Opnieuw fotograferen

Reis naar Yomi Sale

Reis naar mijn dag

een reis naar dagelijks

Dit nieuw uitgebrachte spel is te koop bij Humble’s Spring Sale. Het is een uitstekende esthetische waardering voor het tijdperk van zwart-wit samoeraifilms, en het is absoluut prachtig.

Humble Spring Shop te koop door uitgever

Humble Store Voorjaarsuitverkoop per type

De bescheiden voorjaarsuitverkoop loopt tot en met 24 mei. Als u op zoek bent naar een nieuwe pc, bekijk dan zeker onze gids voor de beste Dell- en Alienware-deals, of volg IGN-aanbiedingen Op Twitter voor updates over GPU-deals en beschikbaarheid.

READ  Door bevolkingsproblemen in de "Nieuwe Wereld" kunnen AI-vijanden letterlijk het spel winnen

Seth Macy is Executive Editor, IGN Commerce, en wil gewoon je vriend zijn. Je kunt hem vinden als host van de Nintendo Voice Chat-podcast.

More from Madison Garrett
WBBL | 07: Alle 59 wedstrijden op televisie worden voor het eerst uitgezonden
WBBL 2021 Afgelopen seizoen waren er 36 wedstrijden op televisie te zien....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *