Bespaar tijd en moeite met spraakopdrachten

Bespaar tijd en moeite met spraakopdrachten

Veel Xbox-gamers zijn zich niet bewust van een slimme truc waarmee ze hun console met hun stem kunnen bedienen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Amazon Alexa of de Google Assistent, ontwierp Microsoft de Xbox voor spraakbesturing, een handig alternatief voor het handmatig navigeren door menu’s.

Volg deze stappen om Amazon Alexa met je Xbox te gebruiken:
1. Druk op de Xbox-knop, ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Algemeen > Energiebeheer en kies Slaapstand.
2. Ga vervolgens naar Profiel en systeem > Instellingen > Apparaat en verbindingen > Digitale assistenten en selecteer Digitale assistenten inschakelen.
3. Open nu de Amazon Alexa-app op uw smartphone. Ga naar het menu en kies Apparaat toevoegen > Gameconsole > Xbox en volg de gegeven instructies.
4. Schakel Xbox in in het gedeelte Vaardigheden van de app.

Microsoft stelt voor om commando’s te proberen zoals “Alexa, vertel Xbox om te pauzeren”, “Alexa, vertel Xbox om het volume hoger te zetten”, “Alexa, vertel Xbox om Rocket League te starten” en meer. Voel je vrij om ook andere bestellingen te verkennen.

Het instellen van de Google Assistent met je Xbox volgt vergelijkbare stappen:
1. Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Algemeen > Energiebeheer en kies Slaapstand.
2. Ga vervolgens naar Profiel en systeem > Instellingen > Apparaat en verbindingen > Digitale assistenten en selecteer Digitale assistenten inschakelen.
3. Open de Google Home-app op je smartphone. Kies + Toevoegen > Apparaat instellen > Heb je al iets ingesteld? en zoek je Xbox.
4. Selecteer Xbox en meld u aan met uw Microsoft-account, waarbij u ervoor zorgt dat dit hetzelfde account is dat is aangemeld op uw console.
5. Volg de instructies op het scherm om het koppelingsproces te voltooien.

READ  WA's minister van Volksgezondheid heeft aangekondigd dat de Xbox geen 'essentieel product' is

Microsoft raadt aan om commando’s te gebruiken zoals ‘Hey Google, speel Fortnite op Xbox’, ‘Hey Google, zet Xbox aan/uit’, ‘Hey Google, volume omhoog/omlaag 5 op Xbox’ en meer. Voel je vrij om ook andere commando’s te proberen.

Door gebruik te maken van spraakopdrachten kunnen Xbox-gamers hun game-ervaring vereenvoudigen, wat tijd en moeite bespaart. Of je nu Amazon Alexa of de Google Assistent gebruikt, het bedienen van je Xbox is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dus probeer het eens en ontdek hoe spraakopdrachten uw gamesessies kunnen verbeteren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *