NBNHMR, Evo’s runner-up, staat aan het hoofd van de Guilty Gear Strive seizoen 2 laatste ranglijst

NBNHMR, Evo’s runner-up, staat aan het hoofd van de Guilty Gear Strive seizoen 2 laatste ranglijst

In Evo 2023 vond het grootste Guilty Gear-toernooi in de geschiedenis plaats, aangezien de Amerikaanse NBNHMR er tijdens de Strive-race uitzonderlijk schoon uitzag.

Na het bereiken van de tweede plaats en naar huis gaan, NBNHMR Hij besloot zijn definitieve lijst voor Strive seizoen 2 samen te stellen met een aantal zeer interessante keuzes, zowel bovenaan als onderaan de ranglijst.

De top S-klasse gaat niet naar Happy Chaos, dat nu twee jaar op rij Evo won in handen van verschillende spelers, maar naar Mai.


Hij legt uit dat hij bij elke interactie met Mai voor zijn leven vreest en dat ze eigenlijk geen tastbare zwakke punten heeft boven de beste normen in het spel.


Voor zijn hoofdbaas rondt Naogryuki de top 10 af met de geweldige vechter die worstelt met zones en geen geweldige verdedigende/reflexieve opties heeft, ook al voelt hij dat dit zijn enige echte zwakheden zijn.


Wat betreft het laatste personage uit het tweede seizoen, NBNHMR plaatste Asuka op de eerste plaats en geloofde dat het personage een uitzonderlijk potentieel en hulpmiddelen had om te wedijveren met Happy Chaos, waarin hij geloofde in Evo.


Helaas voor de andere vechters van seizoen 2, Sin en Badman? Vorm de onderkant van het klassement met het stimulerende slechte neutrale spel van het mechanische bed en niet de reguliere regels, ook al wordt verwacht dat ze zullen verbeteren voor seizoen 3.

READ  Gerucht: Ubisoft zou een vervolg ontwikkelen op The Immortals Fenyx Rising


Je kunt NBNHMR’s volledige lijst van Strive’s finale van seizoen 2 hieronder bekijken en een kijkje nemen Stream archief hier Waar hij alle personages en zijn keuzes opsplitst.

NBNHMR's Strive Seizoen 2 Final Tiers foto #1

Klik op afbeeldingen voor grotere versies
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *