The Pokémon Company denkt na over hoe ze Pokémon-spellen van hoge kwaliteit kunnen garanderen en tegelijkertijd het tempo van hun release kunnen handhaven

The Pokémon Company denkt na over hoe ze Pokémon-spellen van hoge kwaliteit kunnen garanderen en tegelijkertijd het tempo van hun release kunnen handhaven

Zucht… oké. Dit zal waarschijnlijk wat reacties opleveren…

Ik denk dat het een goed begin zou zijn als de fans wat meer geduld zouden hebben. Ik zie dit vaak in de gaminggemeenschap waar ze, zodra er iets wordt uitgebracht, willen weten waar het volgende grote ding is. Voordat Pokémon Presents werd geïntroduceerd, heb ik al deze opmerkingen gezien waarin werd gespeculeerd over wat te laten zien. Remakes van Unova, Black and White 3, Let’s Go Johto en Legends 2. Dat is veel om op te hopen. Scarlet and Violet is een paar maanden geleden uitgebracht en toch worden op de een of andere manier aan al deze verwachtingen voldaan? Het heeft geen zin om te zeggen “Game Freak zou hun tijd moeten besteden aan het maken van games” als je verwacht dat ze bij elke Pokémon Presents of elk jaar reclame maken voor een volwaardige game.

Ik denk dat veel mensen deze oplossingen te simpel voorstellen als “doe dit gewoon, doe dat gewoon” en klaar. Het lijkt erop dat een bepaald deel van de fans zichzelf niet echt helpt. Bij het overwegen van de reactie op de “schijnvertoning” -situatie en achteraf gezien, was een deel van het vertoonde gedrag … nou ja, flagrant (doodsbedreigingen? Laster van Masuda?)

Zoals ik het zie, moeten sommige Pokémon-fans echt hun moed verzamelen. Als je betere games wilt, heb dan geduld. Sta toe dat remakes worden uitbesteed als het Game Freaks een deel van het werk uit handen neemt. Stop met vragen over het volgende. Houd uw verwachtingen onder controle. Werknemers kwetsen is niet de manier om dat te doen.

READ  Nintendo onthult gepersonaliseerde Switch Sports-concepten, inclusief robotontwerpen

Ik begrijp het. Niet veel fans willen zichzelf zien als onderdeel van het probleem. Je kunt beschuldigingen of theorieën verspreiden tot Miltank thuiskomt, maar in werkelijkheid zijn er veel grotere dingen in het leven dan kinderspel. Ik weet het niet. Ik zou erover kunnen nadenken. Er is waarschijnlijk iemand die het daar niet mee eens is en ik weet zeker dat ik door zou kunnen gaan, maar dat doe ik niet. Alles wat ik wil zeggen…

Ik ga hoe dan ook genieten van de eerste helft van de dlc en laat niemand het voor mij bederven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *