Best Buy Black Friday-deals Live – Grote uitverkoop op 4K-tv’s, MacBooks en meer

Best Buy begint Black Friday-deals begin dit jaar. De retailer wacht niet tot november en loopt voor op zijn concurrenten door nu een hoop grote besparingen aan te bieden.

Enkele van onze favoriete Best Buy Black Friday-deals die momenteel beschikbaar zijn Tot $ 400 korting op de nieuwste MacBook Pro-collectie (Opent in een nieuw tabblad) Naast tientallen 4K Smart TV’s onder $ 500 (Opent in een nieuw tabblad). Naast dat LG A1 OLED-tv te koop voor $ 679 (Opent in een nieuw tabblad) En voor een beperkte tijd kunt u Bespaar $ 120 op een Ninja Foodi 10qts Airfryer (Opent in een nieuw tabblad).

Beste koop Totaltech Leden krijgen dit jaar extra voordelen. Om te beginnen hebben leden toegang Exclusieve verkoopprijzen op geselecteerde maandagen (Opent in een nieuw tabblad) De hele vakantieperiode. Daarnaast bood Best Buy vorig jaar leden de mogelijkheid om “een moeilijk te vinden product te kopen”, zoals: PS5 En de Xbox Xbox X Tijdens seizoensgebonden verkoop kunnen deze voordelen opnieuw verschijnen.

Hier zijn onze keuzes voor de beste Black Friday Best Buy-deals voor tv’s, kleine keukenapparatuur, Apple-producten en meer. En kom zeker nog eens terug, want de winkel belooft de komende weken meer deals toe te voegen.

Televisies

appel

laptops

Hardware

READ  De schamele nieuwe iMac-poortselectie voorspelt niet veel goeds voor de volgende MacBook Pro
Written By
More from Lesley Curry
Nintendo stuurt waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten naar YouTube-muziekkanaal
Foto: Nintendo / Kotaku Een YouTube-kanaal dat soundtracks van videogames uploadt naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *