Age of Empires 2 en 4 komen volgend jaar naar Xbox- en xCloud-consoles

In een stroom van Age of Empires-nieuws dat vandaag werd aangekondigd tijdens de livestream van de 25e verjaardag van de serie, kondigde Microsoft aan dat afleveringen 2 en 4 naar het Xbox Consoles-net gaan en dat er een Age of Mythology Definitive Edition in de maak is.

Gefluister van een Xbox-look voor Age of Empires 2: Definitive Edition debuteerde eerder vandaag nadat de consoleversie was toegevoegd aan de PEGI-beoordelingsdatabase. Het duurde echter niet lang voordat Microsoft het officieel maakte, wat bevestigt dat zowel Age of Empires 4 in 2023 officieel naar Xbox en xCloud gaan.

Age of Empires 2: Definitive Edition komt op 31 januari naar Xbox, terwijl Age of Empires naar verwachting “later in het jaar” verschijnt.

Age of Empires komt naar Xbox.

“Ons team heeft naar je geluisterd toen je ons vroeg om onze wereldwijd geliefde RTS-titels naar Xbox te brengen en we zullen dat volgend jaar doen”, schreef Age of Empires World’s Edge-ontwikkelaar in een blogpost bij het nieuws.

“Het team heeft hard gewerkt om een ​​ervaring te bieden die niet alleen bevredigend is bij het gebruik van een console, maar die spelers ook leert spelen op Xbox”, voegde ze eraan toe. “Een nieuwe tutorial die speciaal is ontworpen voor console-invoer, gecombineerd met een nieuwe gebruikerservaring voor de console, zal spelers op weg helpen. We hebben ook een nieuwe game-AI toegevoegd die het resourcebeheer in een strategiegame efficiënt en intuïtief maakt.”

Bovendien zullen beide games toetsenbord- en muisondersteuning op consoles bieden, evenals optionele cross-play tussen Xbox en pc.

Age of Mythology: Retold – Trailer aangekondigd.

Wat betreft de onlangs aangekondigde Final Definitive Edition van de Age of Mythology-game met fantasiethema — die Microsoft Age of Mythology Retold noemt — deze zal voorzien zijn van bijgewerkte graphics en gameplay wanneer deze eindelijk op pc verschijnt.

READ  Komt MLB The Show 22 naar Xbox Game Pass?

Je zult meer Age of Empires-nieuws vinden – inclusief het zeer vroege woord voor Het nieuwe tijdperk van rijken mobiele game Voor iOS en Android – in Microsoft livestream-overzicht.

Written By
More from Vanessa Hale
Cloudpunk Review: Scratching The Cyberpunk Itch
Cloudpunk Review: Scratching The Cyberpunk Itch op Xbox One Oliver VanDervoort Beoordeling:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *