Beste Android-apps in Google Play Store Week 25

In Beste Android-apps bespreken we een selectie van geweldige apps die je elke keer opnieuw kunnen inspireren. Dit keer wil School Diary een alternatief zijn voor de bekende agenda-apps en een app waarmee je de volumeschuifregelaars naar wens kunt aanpassen.

Microsoft Authenticator

Een sterk wachtwoord is één ding, maar tweefactorauthenticatie kan ook een belangrijke tweede beveiligingslaag zijn. Nadat je je wachtwoord correct hebt ingevoerd, moet je voorlopig nog de code invoeren die door de app of website wordt gegenereerd. U kunt deze code per sms ontvangen, maar het is veel veiliger om een ​​dienst als Microsoft Authenticator te gebruiken. Met Microsoft Authenticator kunt u zich veilig aanmelden bij al uw online accounts met behulp van meervoudige verificatie, inloggen zonder wachtwoord of automatisch invullen van wachtwoorden. Je kunt de app downloaden voor Android, iOS en via deze link U kunt een beroep doen op de Chrome-extensie.

Microsoft Authenticator

Met Microsoft Authenticator kunt u zich veilig aanmelden bij al uw online accounts met behulp van meervoudige verificatie, inloggen zonder wachtwoord of automatisch wachtwoord.

Meer informatie

Geluidspatronen – Personalisatie

Met Volume Styles heb je volledige controle over de volumeschuifregelaars. Qua uiterlijk dan. U kunt de schuifregelaars aanpassen aan verschillende software-skins zoals OnePlus OxygenOS, Samsung One UI, iOS 12, Windows Phone en nog veel meer. Je kunt dingen ook tot in detail verfijnen met de Style Creator. En dat is nog maar het begin… het is genoeg om het in te stellen, dus download de app!

schoolagenda

School Diary wil een alternatief zijn voor populaire agenda-apps zoals Google of Microsoft, en de ontwikkelaars doen dit door specifiek in te spelen op de behoeften van studenten. De app doet meer dan de standaard dingen die je van een gewone agenda zou verwachten. Je weet wel: taken verzamelen, evenementen plannen en herinneringen instellen.

In Schoolagenda kun je ook je lesrooster invullen, zodat je in één oogopslag ziet wat er elke dag op het programma staat en in de kamer die je verwacht. Ook kun je de resultaten van je tentamens en opdrachten invoeren, waardoor je een beter beeld krijgt van het resultaat dat je aan het eind van het jaar kunt verwachten. De app berekent automatisch gemiddelden. Voordat de scholen weer beginnen, kun je de app daadwerkelijk uitproberen.

schoolagenda

schoolagenda

School Diary wil een alternatief zijn voor bekende agenda-apps zoals die van Google of Microsoft, en de ontwikkelaars doen dit door specifiek in te spelen..

Meer informatie

spinnen – wortelprecisiewisselaar

Veel smartphones hebben al de mogelijkheid om de resolutie te verlagen, maar op veel toestellen is dit nog niet mogelijk. Purr is een tool waarmee je op elke telefoon een lagere resolutie kunt gebruiken. Het smartphonescherm is het meest energieverslindende aspect, met een lagere resolutie verbruikt het gewoon minder. Het mooie van deze app is dat deze een methode gebruikt waarvoor geen root-toegang vereist is.

spinnen - wortelprecisiewisselaar

Meer apps!

Elke maandag vind je het op Androidworld Beste apps van de week En elke zondag bespreken we een app op onze afdeling Toepassing van de week† Als je op zoek bent naar leuke apps, dan ben je bij Androidworld aan het juiste adres. Doorzoek onze grote database met applicaties via de onderstaande links.

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *