Hoe download je de Glastonbury 2022-app en welke functies heeft deze?

Het Glastonbury Festival is eindelijk terug in 2022 (Foto’s: Tabatha Fireman/Redferns/ Glastonbury Festival App)

Festivalgangers keken reikhalzend uit naar de terugkeer Glastonbury Festival na twee lange jaren.

Na twee jaar onzekerheid te midden van de Covid-19-pandemie, kunnen degenen die in 2019 kaartjes kochten eindelijk genieten van een geweldige line-up, kamperen en zonneschijn op het populaire festival.

Als je het geluk hebt om naar beneden te gaan met je tenten en festivalevenementen, kun je maar beter voorbereid zijn – het terrein is 13 kilometer lang omheind en er zijn meer dan 100 theaters en podia.

Om je op weg te helpen, hebben we alles wat je moet weten over de gebruiksvriendelijke Glastonbury-app.

Hoe de Glastonbury-app te downloaden

De officiële Glastonbury-app voor 2022 is gemaakt door EE en bevat een hele reeks handige functies die jij en je vrienden op het festival kunnen gebruiken.

Je kunt de app gratis downloaden (Foto: App Store / Glastonbury Festival App)

Om de gratis app te downloaden, ga naar Apple App Store of de Google Play Store op Android-telefoons.

Klik op de bovenstaande links of zoek gewoon naar Glastonbury Festival en klik op downloaden.

Wanneer je de app installeert, krijg je een kort overzicht van de belangrijkste functies die je zullen helpen je weg te vinden op het festivalterrein en meer.

En als de batterij van je telefoon bijna leeg is, heeft EE een festival EE-oplaadtent met draadloze en USB-C-oplaadstations die je telefoon in minder dan 30 minuten gratis volledig opladen – ongeacht je netwerk.

De tenten zijn van donderdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en je kunt locaties vinden met behulp van de app.

Welke functies vind je in de Glastonbury-app?

Met de Glastonbury-app kun je pinlocaties op de festivalkaart neerzetten, zodat je precies weet waar al je favoriete theaters en locaties zijn, evenals campings.

Je kunt ook zoeken naar alle artiesten die op het festival optreden en zien wat er op de podia gebeurt.

Aanmeldingsschema Glastonbury Festival

Ontdek wanneer je favoriete werken worden getoond (Foto: Glastonbury Festival-app)

Klik op het tabblad “Line-Up” om alle podia te zien. Scroll naar beneden om een ​​specifieke te vinden, of veeg naar links om te zien op welke tijden artiesten optreden.

Begin vanaf daar door op het sterpictogram in een bestand te klikken Favoriete artiesten die je graag wilt zien tijdens je tijd op het festival. Je kunt je groep vervolgens delen met vrienden door naar het tabblad “Mijn line-up” te gaan en op “Deel line-up” te klikken.

Je kunt zelfs op de naam van de artiest klikken om er meer over te weten te komen, of op de artiestennaam om te zien welke genres en gevoelens je kunt verwachten. Er staat bijvoorbeeld dat “The Other Phase” “Afrobeat, nieuwe funk, post jangle en slo-mo soul heeft, allemaal gemixt en samengesteld om van te genieten.”

Als je op de artiestennaam klikt, kun je naar beneden scrollen om de volledige collectie op elke Glastonbury-dag te vinden.

Kaart-app Glastonbury Festival

Kwijt? Hier is een app voor. (Foto: Glastonbury Festival-app)

Hoewel het enigszins vanzelfsprekend is, krijg je door op het kaartpictogram te klikken een overzicht van het uitgestrekte festivalterrein.

Je zult theaters, toiletten, douches, geldautomaten, medische tenten, informatiepunten en meer kunnen vinden – gebruik de filteroptie als je op zoek bent naar iets specifieks.

Houd het tabblad Nieuws in de gaten voor updates, nieuwshoogtepunten, fragmenten over het aangeboden eten en zelfs treinupdates.

Als u ten slotte door het tabblad Info bladert, ziet u alles, van tips om u te helpen Glastonbury 2022 te bereiken, inspiratie voor de paklijst en meer.

meer : Glastonbury-ploeg 2022: wie speelt er en hoe kijk je ernaar op tv?

Meer: Treintafel Glastonbury Festival – Wordt uw rit beïnvloed door treinstakingen?

Volg Metro via onze sociale kanalen, op Facebook, Twitter en Instagram

Deel uw mening in de reacties hieronder

READ  Murray State Men's Basketball annuleert Kentucky Wesleyan-wedstrijd
Written By
More from Eda Greene
Apple brengt Pages 12, Numbers 12 en Keynote 12 uit [Download]
Apple heeft Pages 12, Numbers 12 en Keynote 12 uitgebracht voor iPhone,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *