Beste apps van de week 30-2022 in app gemist

In de wekelijkse rubriek ‘Ontbrekende apps’ lees je welke apps van de afgelopen week het bekijken waard zijn. We bespreken altijd een vijftal apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die u misschien niet kent, nuttig of gewoon leuk om te proberen. Dit kunnen ook ouderen zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.

Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture-app van de week: BuhoCleaner

Ben je op zoek naar een moderne app om je Mac netjes te houden? Probeer dan BuhoCleaner eens. Deze app is volledig bijgewerkt voor de nieuwste Macs en kan snel bestanden detecteren die u niet langer nodig hebt. BuhoCleaner verwijdert ook snel bestanden. Zelfs als u een app op een bepaald moment handmatig verwijdert, kan de app identificeren wat er nog over is. Als je je Mac niet echt netjes houdt, zul je verbaasd zijn hoeveel rommel er nog over is.

Naast het verwijderen van restjes, kan BuhoCleaner ook dubbele bestanden identificeren en verwijderen. Zo heb je geen onnodige duplicaten. Last van allerlei apps en pop-ups die automatisch openen als je je Mac opstart? Dan kun je BuhoCleaner gebruiken om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt. Er is ook een widget in de menubalk met snelle statistieken over je Mac. U kunt de app gratis uitproberen en tot 3 GB aan bestanden verwijderen. Als u geen beperkingen op verwijdering wilt, kunt u de volledige versie kopen.

Kan je Download BuhoCleaner op de website van de ontwikkelaar.

regenen

Ben je geen fan van de reguliere Twitter app, of wil je gewoon meer features gebruiken, dan is Aviary een goede keuze. Volière 2 is deze week gelanceerd. U kunt nu bijvoorbeeld een tweet exporteren als afbeelding en deze vervolgens delen op andere platforms. U kunt uw eigen lettertype en achtergrond kiezen. Bovendien is er een optie om tweets daadwerkelijk te plaatsen nadat ze na een paar seconden of zelfs een minuut zijn verzonden. Dit geeft je de kans om bugs op te lossen voordat je Tweet het daglicht ziet. Ook zijn er nieuwe widgets voor je startscherm en kun je de app vergrendelen met Face ID of Touch ID. In de App Store beschrijving vind je nog meer nieuwe features!

READ  Waarom Android Auto in Nederland verboden is

reactie

Remotion is een nieuwe app voor Mac waarmee je naar Spotify kunt luisteren. Maar de app heeft een SharePlay-achtige functie ingebouwd. Tijdens een spraakoproep of video-oproep kunt u met uw vrienden naar muziek luisteren. Remotion synchroniseert met de reguliere Spotify-app en jullie twee delen de zogenaamde Remotion Room. Het leuke is dat de muziek langzaam verslapt als er iemand aan het praten is, zodat je nooit tegen de muziek hoeft te schreeuwen. De app is nog in bèta en is daarom gratis te proberen via website van ontwikkelaars.

huisarts .agenda

Weet jij wanneer je voor de tv moet zitten juichen voor Max Verstappen? Met de GP-kalender voeg je eenvoudig het wedstrijdschema toe aan de menubalk van je Mac. Je kunt erachter komen wanneer de kwalificaties zijn en wanneer de echte wedstrijd begint. In de toekomst wil de ontwikkelaar ook meldingen inschakelen en ranking laten zien.

Kan je GP-kalender downloaden op de website van de ontwikkelaar. U bepaalt zelf hoeveel u de ontwikkelaar wilt betalen.

Apple Store-tijdmachine

Nostalgie is overal! De Apple Store Time Machine is een Mac-game, maar op een andere manier. Dit gaat vooral over ontdekken en niet zozeer over het verdienen van punten en scoreniveaus. In een soort tijdmachine grijpt het terug in de tijd naar het oorspronkelijke ontwerp van vier legendarische Apple-winkels, waaronder Apple Fifth Avenue in New York en de eerste Apple Store Tysons Corner in Virginia (VS). Je kunt er rondlopen en er zitten interactieve elementen in. Je kunt je gemakkelijk voorstellen hoe dit eruit zou zien met een Apple-headset, hoewel je het voorlopig op een Mac moet uitproberen.

READ  Gisele Van Kahn is de nieuwe hoofdredacteur van NOS Nieuws

De game is ontwikkeld door Michael Steeber, een voormalig auteur van 9to5Mac en een echte kenner van Apple Stores. Kan je Apple Store Time Machine gratis downloaden op de website van de ontwikkelaar.

Kijk ook

Ervaar de legendarische Apple Stores bij Apple Store Time Machine

Voormalig 9to5Mac-auteur Michael Steber weet alles van Apple Stores en heeft zijn kennis nu gebruikt voor een bijzonder project: de Apple Store Time Machine. Onlangs mochten we het eens proberen en vertellen over onze ervaringen.

Spion Buster

Eerder dit jaar verscheen SpyBuster voor Mac daadwerkelijk in de ontbrekende app en nu is er ook een iPhone-versie. Deze in Oekraïne gemaakte app geeft je inzicht in de apps die verdacht kunnen zijn van spionage. Voor deze ontwikkelaar betekent dit applicaties die relaties hebben met Rusland en/of Wit-Rusland. In die landen zijn deze apps ook verplicht om daar gebruikersgegevens op te slaan. De overheid heeft toegang tot deze servers. SpyBuster is volledig gratis.

Nederlandse app van de maand: Scosi

Deze maand konden we maar over één Nederlandse app schrijven, Scusi. Om deze reden publiceren we geen aparte rubriek voor de beste Nederlandse apps van deze maand, maar willen we de enige app nog eens vermelden in deze laatste rubriek van de ontbrekende app in juli 2022.

Bij iCulture hebben we vaak apps van Jordi Bruin (Tweet insluiten) besproken. Hetzelfde geldt voor Hidde van der Ploeg-apps (Tweet insluiten). Deze twee Nederlandse ontwikkelaars brengen regelmatig interessante apps uit in allerlei categorieën. De twee zaten nu samen achter de computer om Scusi te ontwikkelen. Met deze app voor Mac kun je spraakberichten converteren naar getypte tekst. Handig als je even niet kunt luisteren!

READ  Malware dringt netwerken binnen via versleutelde verbindingen

suse .app

Wanneer de app is geïnstalleerd, kun je een spraakbericht van de Berichten-app naar de app slepen. U ziet vertalingen voor alle soorten talen. De nauwkeurigheid hangt af van de geluidskwaliteit van het bericht en de helderheid van de spraak van de afzender. Alle verwerking gebeurt op uw apparaat en er worden geen trackers gebruikt. Scusi is gratis, maar je kunt ervoor kiezen om de ontwikkelaars te betalen. In de toekomst zou er ook een iOS-versie van Scusi moeten komen.

Kan je download scuse op de website van de ontwikkelaar.

More from Madison Garrett
Beste apps van de week 32-2021 in app gemist
In de wekelijkse rubriek ‘Ontbrekende apps’ lees je welke apps van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *