Beste Black Friday GameStop-deals: tot 50 procent korting op geselecteerde PS4-, Xbox One- en Switch-games

Als je een gamer bent die je gamebibliotheek wil uitbreiden, is deze tijd van het jaar een ideale tijd om een ​​heleboel games voor minder geld te krijgen. Net als veel andere retailers verlaagt GameStop de prijzen van veel producten.

Houd er rekening mee dat als u op zoek bent naar een next-gen console bij de winkel, de voorraad beperkt is. GameStop heeft bevestigd dat al zijn locaties de PS5 en Xbox Series X zullen hebben voor inloopaankopen op Black Friday, maar er zullen slechts twee eenheden per console in elke winkel zijn met aankopen die beperkt zijn tot één console per klant.

Als je niet van plan bent om een ​​next-gen console te kopen, dan zijn er heel veel speldeals om van te profiteren. Veel games die zijn uitgebracht voor de PS4, Switch en Xbox One krijgen flinke kortingen. waaronder enkele van de meest populaire games die dit jaar zijn uitgebracht, zoals Doom Eternal, Ghosts of Tsushima, The Last of Us Part II, en Watch Dogs: Legion.

The Last of Us Deel II.
Afbeelding: Sony

Sony PlayStation-speldeals

The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Nintendo Switch-speldeals

Ori en de wil van de slierten

Ori en de wil van de slierten.

Microsoft Xbox-speldeals

  • Je kunt drie maanden Xbox Game Pass Ultimate krijgen voor $ 30 (meestal $ 45)
  • U kunt een externe harde schijf van 2 TB kopen voor $ 70 (meestal $ 80). Dit is een geweldige manier om uw oudere games op te slaan als u van plan bent om een ​​Xbox Series X / S te upgraden / bezitten, zodat u geen beperkte ruimte op uw SSD gebruikt.
  • Bekijk Dogs Legion is $ 37 (meestal $ 60). De game is ook beschikbaar op de PS4, PS5 en Xbox Series X / S.Als je een van beide versies koopt en upgradet naar de opvolger van die console, ontvang je gratis de next-gen-versie
  • Ori en de wil van de slierten is $ 15 (meestal $ 30). Als je een Xbox Series X / S bezit of koopt, ontvang je een gratis upgrade voor deze game via Smart Delivery.
  • FIFA 21 is $ 27 (meestal $ 60). De game is ook beschikbaar op de PS4, en als je een van beide versies koopt en upgradet naar de opvolger van die console, ontvang je de next-gen-versie gratis tot FIFA 22 releases
  • Madden NFL 21 is $ 27 (meestal $ 60). De game is ook beschikbaar op de PS4, en als je een van beide versies koopt en upgradet naar de opvolger van die console, ontvang je de next-gen-versie gratis tot Madden 22 releases
  • Doom Eternal is $ 17 (meestal $ 60). De game is ook beschikbaar op de PS4.
  • Versnellingen 5 is $ 10 (meestal $ 30). Als je een Xbox Series X / S bezit of koopt, ontvang je een gratis upgrade voor deze game via Smart Delivery.
READ  Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten
Written By
More from Vanessa Hale

Hitman 3 (en andere geweldige games) infiltreren in Xbox

Hitman 3 is een van de meest verwachte games die in januari...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *