Beste gratis golfspellen om te spelen op pc met Windows 11/10

Met meer dan 60 miljoen vaste spelers wereldwijd is golf een van de meest beoefende sporten. Voor de meesten van ons is het spelen van games een manier om plezier te hebben, en het toegankelijker maken via online games is gewoon iets geweldigs. De meeste sporten, zoals basketbal, voetbal, enz., hebben online replica’s, maar golfers kunnen zich buitengesloten voelen omdat er niet veel discussie is op internet. golfspelletjes.

Dit is niet helemaal juist omdat je een aantal golfspellen kunt spelen op je computer, gameconsoles en andere gadgets. Met andere woorden, als u van golf houdt, kunt u er nog steeds van genieten, waar u ook bent. Het is echter niet zo eenvoudig om het meest geweldige golfspel te vinden om op uw Windows-pc te spelen, aangezien er veel submodellen beschikbaar zijn. Dit artikel bespreekt de top Golfspellen voor Windows 11/10 te helpen.

Beste gratis golfspellen om te spelen op Windows-pc

Als u golf wilt proberen op uw pc met Windows 11/10, zijn dit enkele van de opties waar u naar moet zoeken:

  1. PGA Tour 2K21
  2. Minigolf Mondo
  3. Jack Nicklaus Perfect Golf
  4. serieus golfen
  5. VR-golfclub.

Laten we ze eens bekijken.

1]PGA Tour 2K21

Over golfspellen voor Windows-pc gesproken, de PGA Golf-serie is letterlijk het origineel. PGA Tour 2k21 is een multiplayer-videogame ontwikkeld door HB Studio en uitgegeven door 2K sport in 2020. Deze game maakt gebruik van realistische gameplay en graphics, wat het leuk en interessant maakt voor de fans.

Daarnaast is de PGA Tour 2k21 professioneel ontworpen wat hem zeer geschikt maakt voor zowel iemand die niet veel weet van golfen als voor degenen die er goed in zijn. De game-ervaring is van topklasse omdat er veel realistische PGA-rondes zijn.

READ  Opname-ervaringen zorgen voor vroege toegang op de pc van vandaag

Je zult merken dat de besturing van het spel gemakkelijk is om aan te wennen. Je kunt ook regels voor jezelf maken of de vooraf gemaakte regels voor het spel gebruiken. Het spel heeft veel functies die het voor iedereen gemakkelijk maken om het te spelen. Er zijn veel opties als het gaat om het gebruik van spelers. Daarnaast kun je ook professionele spelers gebruiken om het toernooi te voltooien.

Downloaden PGA-tour 2K21.

2]Minigolf Mondo

Minigolf Mondo

Mini Golf Mundo is een van de beste golfspellen waarvan je kunt genieten. Het is een gratis golfspel dat op uw Windows-pc kan worden gespeeld en dat op veel platforms kan worden gedownload. De graphics en het geluid in Mini Golf Mundo zijn uitstekend, en het is erg geanimeerd.

Het type gameplay dat elke speler verkiest, is aan hem. Je kiest je uitrusting en schiet terwijl je speelt in het perspectief van een derde persoon. Bovendien biedt de game een zeer veelzijdige besturing. Hoewel het wat lastig is, kun je altijd beginnen met de gemakkelijkste opties en van daaruit verder gaan. Je kunt ervoor kiezen om het spel solo of multiplayer te spelen met maximaal 4 spelers

Downloaden Minigolf Mondo.

3]Jack Nicklaus Perfect Golf

Jack Nicklaus Perfect Golf

Jack Nicklaus Perfect Golf is een videogame die je kunt gebruiken om te genieten van golfen. Het is een van de meest realistische golfspellen met een zeer meeslepende ervaring. Dit spel heeft in totaal 20 verschillende modi en 12 gangen. Deze cursussen hebben vijf moeilijkheidsgraden en verschillende hulpmodi, waarmee spelers het spel kunnen opzetten op een manier die het beste bij hun beheersing past.

READ  Met Forza Horizon 5 kun je nu opgeslagen EventLab-routes bewerken

Bovendien kan Jack Nicklaus Perfect Golf worden gespeeld met een muis of een gamecontroller, omdat deze volledige controllerondersteuning heeft. Je kunt het spel ook in singles-modus spelen met een andere persoon, naar keuze. Bovendien is het spel gratis te downloaden.

Downloaden Jack Nicklaus Perfect Golf.

4]Serieus golfen

serieus golfen

Dangerous Golf is een minigolfspel dat zich afspeelt in een ruimte met veel vernietigbare dingen. Een minigolfspel genaamd Dangerous Golf dat plaatsvindt in een gebied vol breekbare items. Een kasteel, keuken, badkamer en tankstation zijn inbegrepen in deze ruimteoptie. In games worden spelers die lastige schoten kunnen uitvoeren beloond met punten. Een andere manier om beloningen in het spel te krijgen, is door zoveel mogelijk items in een bepaald gebied omver te werpen.

De game is ontworpen om niet alleen op golf te focussen, maar bevat ook andere spelelementen om het nog leuker te maken. Het gebruik van meerdere kamers, teleports, explosieven en unieke doelen is een van de vele leuke aspecten van Dangerous Golf.

Downloaden Serieus golfen.

5]VR-golfclub

VR .golfclub

De Golf Club VR is een andere golfsimulator die is gemaakt voor iedereen die het spel graag speelt. Met hoogwaardige beelden, geluid en intuïtieve bediening biedt deze game een van de beste virtuele golfervaringen. Elke golfliefhebber zal de Golf Club VR goed gebouwd en uitgebreid genoeg vinden. Bovendien heeft dit spel veel tutorials om je te begeleiden, dus je hoeft geen ervaren golfer te zijn om het te spelen. Dus, naast vele andere voordelen, kan dit spel je leren golfen.

Downloaden VR-golfclub.

Zie ook:

READ  De D & D-film heeft een slechterik

Zijn er computergolfspellen?

Zoals bij veel andere sporten, heeft golf ook games die op zowel computers als consoles kunnen worden gespeeld. Er zijn echter niet veel opties, maar sommige opties waarvan u kunt genieten, worden in het artikel genoemd.

Wat is de nieuwste EA Golf-game?

EA Sports PGA is EA’s nieuwste golfspel en de eerste HD-golf in zeven jaar. Er zijn veel functies bij deze game die dit jaar zou uitkomen, maar de start ervan is uitgesteld tot 2023.

Written By
More from Max Mcgee
De beste Cyber ​​Monday racestuurdeals en vliegende simdeals voor Xbox en pc
Een standaardcontroller of muis en toetsenbord zullen de klus klaren in bijna...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *