Beste Minecraft Bedrock-video-instellingen 2021

De video-instellingen van de Minecraft Bedrock Edition zijn eenvoudig te configureren. De video-instellingen van de speler kunnen bepalen of hun spel erg soepel verloopt of een onbruikbare vertraging heeft.

Er zijn heel veel Minecraft-spelers die veel vertraging ondervinden zonder te weten waarom. Soms ligt de reden in hun Minecraft-client, in hun video-instellingen.

Als de video-instellingen niet correct zijn geoptimaliseerd voor het type computer dat de speler heeft, kan er veel onnodige vertraging optreden.

Dit artikel behandelt de beste video-instellingen om vertraging te verminderen en de game-ervaring op Minecraft te verbeteren.

Beste Minecraft Bedrock-video-instellingen voor 2021

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

Voor de eerste pagina in video-instellingen valt er niet veel te veranderen behalve de helderheid. Het is beter om de helderheid op 100 te houden. Dit maakt de grotverkenning helderder, waardoor het aantal fakkels dat spelers moeten gebruiken wordt verminderd.

Voor Hide Hand, Hide Paper Doll en Hide HUD zijn dit allemaal persoonlijke voorkeuren. Veel spelers weten niet zeker wat een papieren en papieren pop is.

De pop is een kleine animatie van het personage van de speler die in de rechterhoek van het scherm verschijnt als de speler iets anders doet dan lopen. Als een speler bijvoorbeeld aan het zwemmen is, zwemt zijn personage in de hoek.

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

De volgende set opties voor video-instellingen zijn ook persoonlijke voorkeuren. De omtreksselectie is een geweldige functie om te spelen omdat het spelers precies laat zien naar welk blok ze kijken door het te selecteren, wat erg handig is bij het overbruggen.

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

Dit volgende gedeelte met video-instellingen is de reden waarom veel spelers te laat komen. De standaard Minecraft-video-instellingen hebben krachtige en achterblijvende functies ingeschakeld en spelers moeten naar hun instellingen gaan om ze handmatig uit te schakelen.

READ  Saudi Aramco jaagt nog steeds op deal van $ 15 miljard met de raffinage- en chemicaliĆ«nactiviteiten van Mukesh Ambani's Reliance Industries te midden van pandemie van coronavirus

Het is beter om de luxe bubbels te stoppen, wolken te verwijderen, prachtige luchten, vloeiende verlichting en coole graphics. Elk van deze instellingen heeft geen zin voor het spel. Ze zijn er alleen voor esthetiek.

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

De nieuwste opties voor video-instellingen worden hierboven weergegeven. De meeste instellingen zijn persoonlijke voorkeuren, maar de renderafstand kan enige vertraging veroorzaken als deze hoog is.

Het advies is om het op 20 te laten staan, of zelfs terug te brengen naar 16. Houd er rekening mee dat hoe lager de renderafstand, hoe minder vertraging er is, maar spelers kunnen het minder voor zich zien.

Geplaatst op 13 februari 2021 om 12.00 uur CET

Written By
More from Aubrey Mason

THQ Nordic & Alkimia Interactive ontwikkelt een nieuwe versie van de gotische stijl

THQ Nordic heeft onthuld dat het een nieuwe studio heeft gelanceerd met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *