Call of Duty Modern Warfare-update: COD Warzone 1.28 patchtijd voor PS4 en Xbox One | Gamen | Vermaak

BIJWERKEN: Activision en ontwikkelaars Infinity Ward hebben officieel de releasedatum bevestigd voor de volgende Call of Duty Modern Warfare-update op PS4, Xbox One en pc.

In lijn met wat we al wisten, zal COD Warzone-patch 1.28 als eerste beschikbaar zijn om te downloaden in de Verenigde Staten op 13 oktober 2020, rond 23.00 uur PDT.

Voor gamers in het VK betekent dit dat de nieuwe Call of Duty-download rond 7 uur BST uitkomt, hoewel gamers op PS4 zich nu kunnen voorbereiden op de lancering.

Een bericht van Infinity Ward voegt toe: “De update van vanavond begint om 23:00 uur PDT! Deze update bevat ook modusspecifieke opties voor het verwijderen van pc-MW-bezitters. Instructies over hoe je dit moet doen, worden opgenomen in de patch-notities die later op de avond verschijnen. , dus blijf op de hoogte. “

ORIGINEEL: PS4-gamers melden dat ze nu de volgende Call of Duty Modern Warfare-update kunnen downloaden en installeren. Dit is in het verleden gedaan om problemen met servers te voorkomen en het lijkt erop dat gamers zich vroeg kunnen voorbereiden op de volgende COD-patch. Volgens de laatste informatie die is gedeeld over Call of Duty Warzone 1.28, zal de nieuwe patch ongeveer 10 GB nodig hebben om te downloaden op consoles. Activision heeft niet gezegd wat er in de volgende Modern Warfare-update staat, maar er is een kans dat ze de basis leggen voor een aankomend Halloween-evenement.

The Haunting of Verdansk is al bevestigd door ontwikkelaars Infinity Ward en het lijkt erop dat er nieuwe modi naar Warzone zullen komen.

READ  Madden NFL-update van 21 oktober 2 uitgebracht, patch-aantekeningen onthuld

Geruchten suggereren dat hiervoor een nieuwe Zombies-modus naar Warzone komt, hoewel er ook meer veranderingen worden verwacht voor de multiplayer-modi van Modern Warfare.

Van wat is gedeeld door Activision, zal Call of Duty Modern Warfare-update 1.28 beschikbaar zijn om te installeren en te spelen op woensdag 14 oktober.

De timing zal een beetje anders zijn, afhankelijk van de tijdzone waarin je leeft, en sommige gamers krijgen eerder toegang dan andere.

Voor COD-fans in het VK kan de volgende Call of Duty Modern Warfare-update op woensdag 14 oktober 2020 om 7:00 uur BST worden geïnstalleerd.

Voor gamers in de Verenigde Staten wordt Call of Duty Warzone 1.28 op dinsdag 13 oktober 2020 om 23:00 uur PDT gelanceerd.

Het is onduidelijk wat deze nieuwe update bevat, maar er is een kans dat we later op de dag meer zullen ontdekken.

Activision deelt de dag voor een patch meestal vroege patch-notities via een blogpost, wat betekent dat we in de komende 24 uur wat nieuws kunnen krijgen.

Volgens de Modern Warfare-normen zal dit een relatief kleine update zijn, dus gamers mogen geen wereldschokkende veranderingen voor de kaart verwachten.

Er worden wijzigingen in de afspeellijst verwacht, met meer cosmetische bundels die naar de Call of Duty Store gaan.

De grote veranderingen worden volgende week verwacht met de lancering van het nieuwe Haunting-evenement in Warzone.

Battle Royale-gamers zullen naar verluidt Verdansk binnenvallen en vechten tegen de ondoden op 20 oktober, tot begin november.

Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe modus het mogelijk maken om terug te keren als een zombie en de kans te krijgen je leven te herwinnen als je een andere speler uitschakelt.

READ  Devil May Cry 5's Vergil arriveert een paar weken na next-gen op pc, PS4, Xbox One • Eurogamer.net

Het zal voor spelers ook mogelijk zijn om teamgenoten op de normale manier terug te kopen, hoewel dit op dit moment allemaal een gerucht blijft.

Maar met de officiële aankondiging van de nieuwe angstaanjagende uitbreiding op 20 oktober lijkt het waarschijnlijk dat er iets wordt gepland.

Hier zijn een paar andere verwijzingen naar Halloween-inhoud die tijdens seizoen 6 naar Warzone komt:

“Nu Halloween in aantocht is, zal de Store een grote verscheidenheid aan blauwdruk- en operatorbundels inslaan.

Verwacht in de aanloop naar het seizoen dat de ‘Undead Forces’-winkelbundel een trouwe, ondode metgezel in de strijd zal brengen met een nieuwe Finishing Move en een nieuwe Operator-bundel voor Velikan die hem een ​​nog donkerder en onheilspellendere bepantsering geeft.

“Bereid je later in het seizoen voor op meer Tracer Packs, een Operator-pack dat de vergulde trend van flitsende skins voortzet, en zelfs een paar Halloween-verrassingen naarmate de nachten langer worden en de meer verwrongen games beginnen.”

“Grizzly End” Cargo Truck-skin: sla terreur en angst toe aan je vijanden met deze op Halloween geïnspireerde skin, exclusief voor degenen die niveau 100 bereiken in de Battle Pass.

‘Voertuigskins: krijg een frisse, op Halloween geïnspireerde buitenkant voor vier verschillende Warzone-voertuigen – de’ Mutated ‘ATV,’ Flight of Torment’-helikopter, ‘From the Deep’ SUV en ‘Stained’ Tac Rover-skins – als onderdeel van het seizoen Six Battle Pass. “

Written By
More from Vanessa Hale

Koopt Xbox Sega?

Na de aankoop van Bethesda zijn er een aantal geruchten geweest over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *