Beste Xbox One / Series X-games in de Countdown Sale van de Xbox Store

De Countdown Sale van de Xbox Store is nu live en biedt kortingen tot 70% op geselecteerde Xbox One- en Xbox Series X / S-games.

Binnen een paar dagen loopt 2020 ten einde. Nu, ter viering van het komende nieuwe jaar, de Xbox Store houdt een aftellende uitverkoop dat kortingen tot 70% biedt op geselecteerde games op de Xbox One en Xbox Series X. Het is vermeldenswaard dat de uitverkoop loopt tot en met 3 januari, waardoor spelers voldoende tijd hebben om alle deals te bekijken die de winkel te bieden heeft.

Headliner van de Countdown Sale van de Xbox Store is Immortals Fenyx Rising, die net eerder deze maand werd uitgebracht. Momenteel kunnen spelers op de Xbox One en Xbox Series X de game krijgen voor $ 40,19 of 33% korting op de oorspronkelijke prijs van $ 59,99. Aan de niet-ingewijden, Immortals Fenyx Rising volgt het verhaal van Fenyx, een menselijke sterveling die op een missie is om hun broer te redden door de goden te helpen hun macht te herwinnen om de ontsnapte titaan genaamd Typhon te verslaan.

VERWANT: Butterfinger onthult aangepaste Xbox Series X-controllers

Kort na de release van de game Immortals Fenyx Rising ontving overwegend positieve recensies van critici, dankzij de open wereld van de game die veel ontdekkingsmogelijkheden biedt, naast een vechtsysteem dat zowel uitdagend als bevredigend is. Bovendien ontving het spel lof vanwege het verhaal ge├»nspireerd door de Griekse mythologie, maken Immortals Fenyx Rising een van de beste RPG’s van 2020.

xbox games showcase logo

Een andere opmerkelijke game die momenteel in de Xbox Store wordt verdisconteerd, is Assassin’s Creed Valhalla, die momenteel beschikbaar is voor $ 44,99 of 24% korting op de oorspronkelijke catalogusprijs van $ 59,99. Niet verrassend, Assassin’s Creed Valhalla werd meteen een hit voor Ubisoft en de game behaalde de hoogste fysieke verkopen in het VK. Volgens rapporten, Assassin’s Creed Valhalla zag een stijging van 66% voor de week die eindigt op 19 december, net voor de feestdagen.

Fans van horrorspellen zouden blij zijn te weten dat de Countdown Sale van de Xbox Store ook korting biedt op Capcom’s 2020-remake van Resident Evil 3. Direct, Resident Evil 3 is beschikbaar voor $ 19,79, dat is maar liefst 67% korting op de oorspronkelijke prijs van $ 59,99. Hoewel Resident Evil 3 werd eerder dit jaar uitgebracht voor de Xbox One, zullen spelers op de Xbox Series X nog steeds kunnen herbeleven De nachtmerrie van Jill Valentine in Raccoon City via achterwaartse compatibiliteit. Bovendien kan elke aankoop van Resident Evil 3 omvat Resident Evil Resistance, een 4v1 online multiplayer-game die zich afspeelt in de Resident Evil universum.

Enkele hoogtepunten van de Countdown Sale van de Xbox Store zijn:

Zie alle deals

MEER: 10 beste stickerskins voor Xbox Series S (die je echt kunt kopen)

slechtst beoordeelde spellen 2020

Metacritic’s slechtst gewaardeerde videogames van 2020 uitgelegd


Over de auteur

READ  Is Amnesia: Rebirth op Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Nieuwe Fortnite-update vandaag: v2.98 PS4, PS5, Xbox Update Patch-opmerkingen (21 december)

Epic Games heeft vandaag (21 december) een nieuwe Fortnite-update uitgebracht, v2.98 voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *