Pokemon onthult het advies dat Ash’s vader hem lang geleden heeft gegeven

Pokemon Coco is de meest recente film om zich bij de franchise aan te sluiten, en fans kijken ernaar uit dat dit jungle-avontuur na de grote première in Japan naar de Verenigde Staten komt. De film, die op eerste kerstdag in Japan werd uitgebracht, heeft sindsdien enkele zeer intrigerende details met fans over de leads gedeeld. En dankzij een zekere romanisering van de film hebben fans een beetje advies geleerd dat Ash kreeg van … zijn vader ?!

Ja dat klopt! Het lijkt erop dat Ash Ketchum weet wie zijn vader is, en de jongen herinnert zich wat advies dat hij kreeg van zijn oude man. Eerder deze maand fans werden verteld door Pokemon Coco regisseur Tetsuo Yajima dat de vader van Ash zou aansluiten bij zijn verhaal, en dat komt omdat onze held gedegen advies kreeg van zijn pop.

(Foto: The Pokemon Company)

Volgens de roman van de film heeft Ash een kort gesprek met Coco over zijn vader. Het moment komt dat Ash probeert om met Coco om te gaan als het om vaders gaat, aangezien de nieuwkomer het niet eens is met Zarude, zijn adoptievader. Daar deelt Ash de wijze woorden die zijn vader hem gaf nadat enkele lokale kinderen om zijn dromen hadden gelachen.

“Toen ik klein was, werd ik uitgelachen door mijn vrienden vanwege mijn dromen. En telkens als ik begon te mokken, zei mijn vader dit tegen me: ‘De kaart naar je doelen zit in je. Als je nu opgeeft dan komen je dromen niet uit. ” (via Dogasu Rugzak)

READ  De OnePlus 8, 8 Pro stabiele Oxygen OS 11-update veegt de telefoons schoon

Ash’s vader wist duidelijk hoe hij moest inspireren, aangezien Ash dit citaat nodig had. De jongen heeft zijn droom om Pokemon Master te worden niet opgegeven en zijn vader lijkt Ash in die richting te hebben geduwd. Het enige dat fans nodig hebben, is de man ontmoeten en deze woorden uit de eerste hand horen!

Wat denk je hiervan? Pokemon Coco verslag doen van? Hoop je meer te weten te komen over de vader van Ash …? Deel uw mening met ons in de comments hieronder of bel me op Twitter @MeganPetersCB.

Written By
More from Lesley Curry

Nieuwe Apple M1 MacBook Pro krijgt een schokprijsverlaging na de kerstuitverkoop

De tweede kerstdag en de uitverkoop na Kerstmis zijn er en we...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *