Chicago State vs. Western Illinois – Game Preview – 30 december 2020

De Western Illinois Leathernecks (1-7) organiseren op woensdag 30 december 2020 om 15:00 uur ET de Chicago State Cougars (0-3) in LeRoy A.Ufkes Court in Western Hall.

Western Illinois Teamstatistieken

West Illinois haalde vorig jaar gemiddeld 73,5 punten per wedstrijd, 9,5 minder dan de 83 toegestane Chicago State per wedstrijd. De Leathernecks waren vorig seizoen 9-1 toen ze meer dan 83 punten neerzetten.

De Leathernecks maakten vorig seizoen 64,4 procent van hun vrije worpen als team, de negende plaats in de Summit. Olivia Kaufmann sloeg 4,7 vrije worpen per wedstrijd om West-Illinois te leiden terwijl ze 69 procent van haar pogingen aan de lijn neerhaalde.

Chicago State Team-statistieken

De Cougars scoorden vorig seizoen minder punten, 58,2 per wedstrijd, dan de 76,4 in West Illinois per wedstrijd. Chicago State heeft vorig seizoen de drempel van 76 punten niet gehaald.

Het grootste deel van de score voor de Cougars kwam vorig seizoen uit hun basisopstelling, aangezien slechts 16,1 procent van de punten van Chicago State werd gescoord door bankspelers. De Cougars gingen vorig seizoen 0-11 toen niet-starters goed waren voor meer dan dat gemiddelde van 9,4 punten per wedstrijd.

Leiders van vorig seizoen in West Illinois

Kaufmann was de topscorer van West Illinois, met een gemiddelde van 16,9 punten per wedstrijd en de beste passer met 3,3 assists per wedstrijd vorig seizoen. Danni Nichols voegde 12 punten toe voor de Leathernecks en Evan Zars droeg 9,1 punten, 9,3 rebounds en 1,5 blocks per wedstrijd bij.

Sam Pryor was vorig seizoen de meest productieve schutter voor West Illinois, met 1,8 drieën per wedstrijd en 34 procent van buiten de boog.

READ  Aztecross onthult de werkelijke reden dat de inhoudskluis van Destiny 2 bestaat

Leiders van vorig seizoen in de staat Chicago

De topscorer van Chicago State van vorig seizoen, Tyeshia Bowers, had gemiddeld 14,9 punten en 3,2 assists per wedstrijd. Ines Mata Boix leidde de Cougars met 9,7 rebounds per wedstrijd en voegde 8,2 punten toe, terwijl Aja Phoumiphat het team leidde met 3,6 assists per wedstrijd en een gemiddelde van 6,2 punten.

Bethany Carstens haalde vorig seizoen de meeste drieën per wedstrijd voor Chicago State, waarbij ze 39 procent van buiten de boog schoot terwijl ze twee driepunters per wedstrijd sloeg.

Aangedreven door Data Skrive

More from Madison Garrett

Bethesda veilt de Starfield-ontwerpafspraak met Todd Howard

We weten niet veel over hem Starfield, Sci-Fi RPG-game geleverd door Bethesda....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *