Bestuurder in Rajasthan geslagen omdat hij Jai Shri Ram, Modi Zindabad niet chant

Gaffar Ahmed Kacchawa werd vrijdag in Sikar in Rajasthan zwaar in elkaar geslagen door twee mannen.

Sikar:

Een 52-jarige auto-riksja-chauffeur werd brutaal in elkaar geslagen nadat hij weigerde te zingen “Modi zindabad“en”Jai Shri Ram“in Sikar in Rajasthan, zei de politie zaterdag. De twee aanvallers trokken ook aan zijn baard en vroegen hem om” naar Pakistan te gaan “, zei het slachtoffer. Beide aanvallers zijn gearresteerd.

Gaffar Ahmed Kacchawa klaagde bij de politie dat de verdachte zijn polshorloge en geld had gestolen, zijn tanden had gebroken en hem een ​​gezwollen oog en verwondingen in zijn gezicht had achtergelaten nadat hij weigerde te doen wat ze zeiden.

Volgens het First Information Report (FIR) keerde de heer Kacchawa vrijdag rond 4 uur ’s ochtends terug nadat hij passagiers had afgezet in een nabijgelegen dorp toen de twee mannen in een auto hem stopten en hem om tabak vroegen.

Ze weigerden echter de tabak aan te nemen die hij aanbood en vroegen hem naar verluidt “Modi zindabad“en”Jai Shri Ram“, zei de politie.

r732f488

De twee mannen werden binnen zes uur gearresteerd, zei de politie.

Toen hij weigerde, sloegen ze hem met een stok.

“Mijn voertuig werd ingehaald door een ander. Twee mensen kwamen eruit en begonnen me te slaan. Ze sloegen me en vroegen me om ‘Modi zindabad‘. Ze schopten en trokken ook aan mijn baard ”, zei Kacchawa tegen persbureau ANI.

Pushpendra Singh, een hoge politieagent in Sikar, zei tegen persbureau PTI: “We hebben vrijdag twee mensen gearresteerd nadat de klacht was ingediend. Voorlopig onderzoek suggereert dat de beschuldigde zich misdroeg en het slachtoffer afranselde onder invloed van alcohol.”

READ  Twitter schrapt 'meester', 'slaaf' van zijn algoritmen

De verdachten werden geïdentificeerd als Shambhu Dayal Jat, 35, en Rajendra Jat, 30.

“De twee verdachten werden binnen zes uur na registratie van de zaak betrapt. Ze hadden ruzie met hem en waren dronken en eisten zelfs geld van de chauffeur”, vertelde een andere politieagent aan persbureau ANI.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *