Bètadata van Modern Warfare 3, downloadgrootte en speelwijze

Bètadata van Modern Warfare 3, downloadgrootte en speelwijze

Call of Duty Modern Warfare 3 Het wordt pas in november gelanceerd, maar met de komende bèta kunnen spelers ongeveer een maand eerder in de multiplayer-modus van de shooter springen. Als je het eens wilt proberen, hebben we hier alles verzameld wat je moet weten, inclusief wanneer Modern Warfare 3 De bèta, de installatiegrootte, hoe je kunt spelen en de platforms waarop het beschikbaar zal zijn, worden vrijgegeven.

Wat dit laatste punt betreft, is het vermeldenswaard de maand oktober Modern Warfare 3 Proefversies verlopen iets anders, afhankelijk van het platform waarop je ze wilt spelen. Bepaalde dagen zullen alleen beschikbaar zijn voor fans op PlayStation, terwijl andere dagen ook beschikbaar zullen zijn voor Xbox en pc.

Bekijk alle details hieronder om er zeker van te zijn dat u alles heeft wat u nodig heeft om u aan te melden voordat uw proefperiode begint.

Call Of Duty: Modern Warfare 3. Krediet: Activision Blizzard.

Hoe u de code kunt verkrijgen en de bètaversie van Call Of Duty: Modern Warfare 3 kunt spelen

De gemakkelijkste manier om te spelen Call of Duty Modern Warfare 3 De volledige bèta is bedoeld om de game vooraf te bestellen, aangezien deze een code bevat voor de vroege toegangsgedeelten van de bèta van oktober. Volgens ontwikkelaar Activision Blizzard zijn de bètacodes bedoeld voor pre-orders Afgedrukt op bonnen of verzonden via e-mail Met online-bon.

Daarnaast is mobiele telefoonaanbieder EE geselecteerd als officiële partner van Modern Warfare 3 In Groot-Brittannië beweerde het dat het bètatoegang zou geven aan 150.00 fans. Om de mogelijkheid te hebben om een ​​bètacode te verkrijgen zonder voorafgaande bestelling Modern Warfare 3Britse spelers kunnen dat wel Meld u aan voor een code op de EE-website.

READ  Als je denkt dat Fall Guys een perfect mobiel spel zou zijn, heeft China nieuws voor je

Activision Blizzard heeft echter bevestigd dat hoewel voor sommige bètadata een code vereist is, andere openstaan ​​voor alle spelers, ongeacht of ze de game hebben gekocht of niet. Modern Warfare 3 of niet.

Call Of Duty: Modern Warfare 3. Krediet: Activision Blizzard.
Call Of Duty: Modern Warfare 3. Krediet: Activision Blizzard.

Call Of Duty: Modern Warfare 3 bètadata

de eerste Call of Duty Modern Warfare 3 Het demoweekend loopt van 6 tot 10 oktober, maar is exclusief voor PlayStation-gebruikers. Alleen mensen met een bètacode kunnen tot 6 en 7 oktober spelen, hoewel de game van 8 tot en met 10 oktober voor alle spelers toegankelijk zal zijn.

Het tweede weekend loopt van 12 tot 16 oktober en staat, in tegenstelling tot het eerste, open voor spelers op Xbox, pc en PlayStation. Alleen fans met bètacodes kunnen echter van 12 tot 13 oktober spelen, en deze beperking blijft van kracht totdat deze van 14 tot 16 oktober voor alle spelers wordt geopend.

Installatiegrootte van Call Of Duty: Modern Warfare 3

Momenteel heeft Activision Blizzard de hoeveelheid ruimte nog niet bevestigd Call of Duty Modern Warfare 3, of de bètaversie daarvan, draait op consoles of pc. Het PlayStation Game Size-trackingaccount beweert dit echter Modern Warfare 3De demo neemt 24.813 GB in beslag, hoewel dit kan variëren voor de Xbox- en pc-versies.

Meer details over de game worden later gedeeld Deze liveshow is op 5 oktoberWe zullen deze pagina bijwerken met al het andere dat we weten over de bèta.

READ  NotMP3 is een van de beste manieren om YouTube-video's te downloaden op Windows 10 »OnMSFT.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *