De originele Pioneers of Pagonia van de maker van The Settlers heeft nu een demo op Steam

De originele Pioneers of Pagonia van de maker van The Settlers heeft nu een demo op Steam

Als je Pioneers of Pagonia in de gaten hebt gehouden, de knappe nieuwe stadsbouwer van de originele The Settlers-ontwerper Volker Wertich, is er goed nieuws; Voorafgaand aan de Early Access-lancering op 13 december is de demo nu beschikbaar op Steam.

Pioneers of Pagonia werd in februari onthuld en beloofde een stedenbouwavontuur dat zich afspeelt op de mysterieuze Pagonia-eilanden, waar spelers hun bereik en invloed onder de talrijke (en niet altijd vriendelijke) inwoners van het eiland gestaag moeten vergroten door het verzamelen van grondstoffen en uitbreiding van de productie. Economisch en exploratie.

Wanneer Pioneers of Pagonia in december Early Access betreedt, zullen slechts enkele van de laatste functies beschikbaar zijn, waaronder het genereren van procedurele kaarten, meer dan 40 verschillende gebouwtypes, evenals meer dan 70 verschillende items en verspreide productieketens. Er wordt verwacht dat games als coöp, nieuwe gebouwen, nieuwe productieketens en andere verbeteringen binnen ongeveer zes maanden na de geplande ontwikkeling zullen verschijnen vóór de volledige release van 1.0.

In-game trailer van Pioneers of Pagonia onthuld.

Pioniers van Pagonia Nieuw gelanceerde Steam-demo Met drie kaarten om te verkennen en te exploiteren terwijl spelers proberen “een bloeiende gemeenschap met duizenden gedetailleerde bewoners op te bouwen en te beheren en diepgaande strategische gameplay voor het bouwen van steden te ervaren.”

Het komt samen met een eerste routekaart voor de early access-reis van Pioneers of Pagonia, waarbij Wertich en zijn studio Envision Entertainment zeggen dat een coöpmodus, een uitgebreid productiviteitsaanbod, ondergrondse mijnbouw en een vissershut allemaal ergens in het eerste kwartaal van 2024 zouden moeten arriveren. Prijsdetails zijn ook gedeeld, waarbij Pioneers of Pagonia £ 25,99 / € 29,99 / $ 29,99 gaat kosten wanneer het op 13 december Steam Early Access betreedt.

READ  Het laatste nieuws over de pandemie van het coronavirus: Live updates

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *