Bethesda Games op Xbox Series X krijgt dubbele framesnelheden met FPS Boost

Vijf games van uitgever Bethesda Softworks ondersteunen nu Microsoft’s FPS Boost, een technologie die de framesnelheden verhoogt voor games die worden uitgevoerd op de Xbox Series X en Xbox Series S, waardoor de oorspronkelijke framesnelheden bijna verdubbelen. Die adressen beledigend: Definitieve uitgaveEn de The Elder Scrolls 5: Skyrim Speciale editieEn de Fallout 4En de Fallout 76, En de slachtoffer

Microsoft heeft maandag FPS Boost-ondersteuning aangekondigd voor die vijf games Via Xbox Wire, Zeggende dat spelers “een verhoging van 30 fps naar bijna 60 fps kunnen verwachten” nadat ze de functie hebben ingeschakeld. In februari werd FPS Boost aangekondigd Als nieuwe functie voor achterwaartse compatibiliteit van Xbox Series X met geselecteerde Xbox One-games. Een optionele grafische instelling kan de framesnelheden voor games die op de nieuwe Xbox worden gespeeld, verdubbelen of verviervoudigen, maar hiervoor is een ‘partner’ vereist[ing] Nauw met de ontwikkelaars om hun games te verbeteren.

Bethesda en Microsoft werken nauw samen, nu het officieel Xbox Maker is Het heeft de overname van ZeniMax Media voltooid, Het moederbedrijf van Bethesda Game Studios en Bethesda Softworks.

Microsoft heeft opgemerkt dat sommige Bethesda-games die nu FPS Boost ondersteunen, mogelijk op lagere resoluties draaien om hogere framesnelheden te ondersteunen:

In sommige gevallen moesten we, vanwege hogere grafische vereisten om FPS Boost-technologie mogelijk te maken, de resolutie van het spel verlagen om ervoor te zorgen dat het soepel en goed liep. In die specifieke gevallen, zoals Druppels 4 En de Fallout 76 In deze recente aankondiging van de titel werd FPS Boost niet automatisch ingeschakeld voor spelers van Xbox Series X. Voor alle titels die deze update ontvangen, zullen spelers een duidelijke indicatie zien of de titel FPS Boost draait.

Alle 5 Bethesda-spellen ondersteunen FPS-boost Het is inbegrepen als onderdeel van Xbox Game Pass

READ  Willekeurig: fans zien Pokémon Sword en Shield opnieuw uit als Game Boy Games
More from Madison Garrett

Nu downloaden: beveiligingsupdate voor iPhone, iPad, Mac en Watch

Apple heeft gisteren iOS 14.4.1, iPadOS 14.4.1, macOS Big Sur 11.2.3 en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *