Between Us is gratis in de Epic Games Store

Tussen ons-Multiplayer-game Zijn populariteit steeg enorm Tijdens de COVID-19-pandemie is het de nieuwste gratis versie in de Epic Games Store. Als u een account heeft voor storefront, Je kunt het gratis downloaden tot 3 juni (Het kost meestal $ 5). Je kunt je dan bij vrienden voegen in de nieuwste game Zeppelin kaartEn het goede nieuws: niet al deze vrienden hoeven op pc te spelen. De game ondersteunt platformonafhankelijke multiplayer, zodat spelers van Android-, iOS-, pc- en Nintendo Switch-versies samen kunnen spelen. PS4- en PS5-versies Van de game ondersteunt het ook cross-play zodra het later dit jaar wordt gelanceerd.


Tussen ons

Among Us werd ontwikkeld door InnerSloth en uitgebracht in 2018. Maar in 2020 heeft de game een enorme toestroom van spelers gekend tijdens de COVID-19-pandemie. Het team heeft het basisspel bijgewerkt met kaarten en functies in plaats van een vervolg te volgen.

Deze promo is een onderdeel van Epic Games enorme uitverkoop Dit gebeurt tot 17 juni. Het nieuwe puzzelspel is elke week gratis, dus een keer Tussen onsDe tijd verstrijkt op donderdag 3 juni en er komt een nieuwe game beschikbaar. NBA 2K21 De vorige gratis game was tijdens het Sale-evenement.

Als je in de stemming bent om games te kopen, kom je mogelijk in aanmerking voor een Epic Coupon, waarmee je $ 10 korting krijgt op elk spel dat $ 14,99 of meer kost. Ga naar deze paginaLog in op uw account en probeer de kortingsbon in te wisselen.

READ  Rajasthan-crisis: Sachin-piloot wint een grote stap in het Hooggerechtshof tegen het congres: 10 punten
Written By
More from Aubrey Mason
Lo-fi-remixen naar videogamemuziek is mijn nieuwe favoriet
Ik werk meestal niet met muziek – ik raak vaak afgeleid –...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *