Crossplay van Rainbow Six Siege wordt momenteel getest

Rainbow Six Siege lijkt eindelijk met crossplay te zijn begonnen. Ubisoft heeft eerder aangegeven dat het al zijn PvP-games cross-play wil, en het lijkt erop dat de ontwikkelaars van Siege eraan beginnen. Nadat hints over de functie onlangs verschenen in de gebruikersinterface van de game, bevestigde Ubisoft dat deze nu wordt getest en volgende maand zullen meer details beschikbaar zijn.

“Crossplay tussen pc- en cloudgamingplatforms wordt momenteel getest”, aldus de ontwikkelaars van Siege in een tweet. Luister naar Ubisoft Forward op zaterdag 12 juni voor meer informatie over de plannen van Rainbow Six Siege voor crossplay en cross advance. (We hebben een volledig E3-schema om u te helpen dit soort evenementen nonchalant te houden.)

Hoewel de hier genoemde test alleen verwijst naar pc’s en cloudsystemen zoals Stadia, Spelers hebben nieuwe UI-bits ontdekt Indicatie van computer- en consolegebruikers die met elkaar communiceren. Natuurlijk zal Siege te maken krijgen met hetzelfde probleem waar alle competitieve FPS-cross-play-games rekening mee moeten houden: hoe kun je zorgen voor een gelijk speelveld tussen consoles en muizen? Op input gebaseerde matchmaking was een van de oplossingen, maar ik denk dat we binnen een paar weken zullen zien waar Ubisoft aan denkt.

Het idee van cross-progressing, het activeren en ontgrendelen van je profiel op verschillende platforms, is misschien wel spannender.

Volg deze link om te zien wat je nog meer op de roadmap van Rainbow Six Siege Year 6 kunt vinden.

READ  Immortals Fenyx Rising releasetijden bevestigd - hier is wanneer je kunt spelen

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Rainbow Six Siege Crossplay” Momenteel getest, “Genre”: “post”, “Category”: “rainbow-six-siege”} , “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Ubisoft”, “genre”: “FPS”, “title”: “Rainbow Six Siege”, “genres”:[“FPS”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Xbox-controller verbinden met pc

Xbox Wireless Gamepad heeft misschien de naam Xbox, maar je bent niet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *