Samsung’s nieuwe 980 Pro SSD brengt PS5 zijn eigen koellichaam

Samsung heeft een nieuwe 980 Pro SSD gemaakt die is ontworpen voor de Sony PlayStation 5. De SSD-schijf bevat een koellichaam dat speciaal is ontworpen om in de M.2 SSD-opslaguitbreidingssleuf in de PS5 te passen. Samsung lanceert deze nieuwe 980 Pro SSD op 29 oktober, geprijsd op $ 249,99 voor de 1TB-versie of $ 449,99 voor het 2TB-model.

Het ingebouwde koellichaam is ontworpen om de temperatuur laag genoeg te houden om duurzame snelheden te bieden, met sequentiële leessnelheden tot 7000 MB/s en sequentiële schrijfsnelheden tot 5100 MB/s. Nog niet veel games profiteren van deze snelheden op de PS5 – de specificaties van de Samsung 980 Pro liggen ruim boven de leessnelheden van 5500 MB/s die Sony aanbeveelt.

Sony raadt ook een koellichaam aan op compatibele SSD’s. PS5-bezitters konden de huidige 980 Pro gebruiken met een koellichaam van derden, maar dit nieuwe model maakt het voor mensen heel gemakkelijk om die snelle M.2 SSD in de PS5 te openen zonder enige aanpassingen.

Als u van plan bent de SSD ergens anders te gebruiken, vermeldt Samsung de afmetingen als 24 mm (breedte), 80 mm (lengte) en 8,6 mm (hoogte). De meeste moderne moederborden worden geleverd met ingebouwde koellichamen die de 980 Pro koel genoeg houden voor duurzame snelheden, dus deze nieuwe koellichaamoptie is echt bedoeld voor PS5-bezitters die op zoek zijn naar een van de beste SSD-opties die momenteel beschikbaar zijn.

Als u geïnteresseerd bent in andere alternatieven en goedkopere opties, hebben we een bestand Koopgids voor PS5 SSD Met een aantal PS5-compatibele M.2 SSD-modellen met koellichamen inbegrepen.

READ  Zelda Remake Studio Grezzo huurt in voor een nieuw 'elegant' middeleeuws project
Written By
More from Lesley Curry

Nintendo werkt samen met Starlight om ziekenhuisveilige consoles in heel Amerika uit te rollen

Je dacht misschien dat de Nintendo Switch de ultieme draagbare console was,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *