Beveiliger Sanjay Mishra in Uttar Pradesh Prayagraj SRN-ziekenhuis verslaat oudere vrouw, gearresteerd

De vrouw van in de tachtig had onderdak gezocht buiten het truma centrum in het ziekenhuis in Prayagraj.

Prayagraj, Uttar Pradesh:

Een bewaker in een overheidsziekenhuis in Prayagraj in Uttar Pradesh, die voor de camera werd betrapt op het genadeloos slaan van een oude dakloze vrouw buiten het ziekenhuis, werd gisteravond laat gearresteerd nadat de video, die op grote schaal werd gedeeld op sociale media, shock en woede teweegbracht.

De verontrustende video toont de bewaker – Sanjay Mishra – die klappen regent op de oude vrouw in het Swaroop Rani Nehru-ziekenhuis terwijl ze om hulp schreeuwt. De vrouw van in de tachtig had donderdagavond onderdak gezocht buiten het traumacentrum in het ziekenhuis in Prayagraj, ongeveer 200 km van de hoofdstad Lucknow.

Ze wordt gezien terwijl ze op de grond ligt, schreeuwend van de pijn, terwijl Sanjay Mishra haar trapt en meedogenloos slaat.

Er zijn minstens twee mannen te zien in de korte clip, maar het is niet duidelijk waarom ze niet protesteerden tegen de brutaliteit.

Omdat de video verontwaardiging veroorzaakte op sociale media, werd de vrouw voor behandeling in hetzelfde ziekenhuis opgenomen. Kort na het incident werd tegen de bewaker een First Information Report of FIR ingediend.

Het ziekenhuis heeft de privéagentschap die de bewaker heeft ingehuurd op de zwarte lijst gezet en in het ziekenhuis ingezet.

Velen op sociale media uitten hun verontwaardiging en riepen op tot strikte bestraffing van de bewaker. “Waarom slaat een bewaker van een ziekenhuis in Prayagraj deze oude vrouw af met @Uppolice? Zo krijgen arme mensen toegang tot gezondheidszorg @upgovt? Op zijn zachtst gezegd beschamend. (Sic)”, schreef een Twitter-gebruiker.

READ  Antony Starr reageert op een fan die hem vroeg of hij Homelander wel of niet zou inspreken in Mortal Kombat 1

Rashtriya Janata Dal van Lalu Prasad Yadav tweette in het Hindi: “Het is belangrijk om deze virale video te bekijken, die wordt gedeeld omwille van de mensheid. In Prayagraj gedroeg een bewaker zich zo met een oudere vrouw die voor behandeling naar het SRN-ziekenhuis was gegaan. Het maakt niet uit wat de mentale of financiële status van de vrouw was … een samenleving die dergelijk onmenselijk gedrag tolereert, zou zich voor zichzelf moeten schamen. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *