Mets krijgen het niet voor elkaar versus ernstig uitgeputte, stijgende Marlins

Mets krijgen het niet voor elkaar versus ernstig uitgeputte, stijgende Marlins

Meer dan een decennium is verstreken sinds de Marlins een winnend seizoen hadden. Ze hebben de afgelopen twee jaar op de bodem van de National League begraven. Ze hebben de op een na kleinste loonlijst in de competitie. Ze hebben een COVID-19-uitbraak doorstaan, waarbij 18 spelers werden getroffen, hun seizoen acht dagen opgeschort en hen sinds 22 juli van huis hielden.

Toen Miami deze week terugkeerde op het veld, moest meer dan de helft van het actieve roster worden vervangen. Toen ze vrijdag bij Citi Field aankwamen, stuurden de Marlins een startende werper zonder ervaring boven High-A bal.

Toch waren de Mets overweldigd.

Met een wankel frame van starter Michael Wacha en weer een rustige nacht op de plaat, keerde de laatste plaats Mets terug van hun eerste vrije dag in twee weken door een 4-3 doorweekte strijd te verliezen met de eerste Marlins, die hun verbluffende winning streak tot zes wedstrijden en blijven ongeslagen sinds de hervatting van het spel op dinsdag.

Wacha (1-2) leed zijn tweede opeenvolgende nederlaag – en eerste tegen de Marlins in vijf loopbaanwedstrijden – waarbij hij vier runs en zes hits toestond, terwijl hij negen strikeouts had en twee vrije lopen op 98 worpen (64 strikes). Wacha, wiens ERA steeg naar 6.43 na zijn derde start bij het team, was sterk gedurende een groot deel van het optreden – verbeterde op zaterdag de prestatie van vier innings en vijf runs in Atlanta – maar de rechtshandige zette de Mets achter zich door vier punten in te leveren. in de tweede inning.

READ  Apple moet Epic Games toegang geven tot ontwikkelingsaccounts
Een neerslachtige JD Davis loopt terug naar de dugout na drie slag te hebben geslagen in de derde inning van het 4-3 verlies van de Mets tegen de Marlins op vrijdagavond.
Een neerslachtige JD Davis loopt terug naar de dugout na drie slag te hebben gespeeld in de derde inning van de 4-3 nederlaag van de Mets tegen de Marlins op vrijdagavond.NY Post: Charles Wenzelberg

Na drie slag te hebben gegooid in de eerste inning gooide Wacha vier wijd op Brian Anderson en stond een zachte infield honkslag toe aan Matt Joyce, voordat voormalig Yankees-catcher Francisco Cervelli een three-run homer naar rechts sloeg. Een wandeling met twee uit naar Magneuris Sierra zorgde voor de hard geslagen dubbel van Jonathan Villar naar links in het midden, waardoor Miami een 4-0 voorsprong kreeg.

Terwijl de regen harder viel en de bemanning van het terrein verwoed werkte om een ​​vertraging te voorkomen, zagen de Mets eruit alsof ze niet konden wachten om weer in de dug-out te komen. Door zeven innings heen hadden de Mets slechts drie honkslagen en 10 keer drie slag.

In de tweede inning verpletterde Dominic Smith een solo-homer in het bovendek in het rechterveld voor zijn tweede homerus van het jaar – en teamhoge achtste RBI in zijn 19e slagbeurt van het seizoen – maar de Mets bliezen twee vroege kansen met lopers in scoringspositie, sloegen zes keer drie slag in 2 ² / ₃ innings tegen debuterende starter Humberto Mejia en slaagden er niet in een hit te produceren van de vierde tot en met de zevende innings.

De droogte eindigde met Amed Rosario’s leadoff double in de achtste, gevolgd door een vrije loop voor Brian Dozier, maar Miami leek het momentum terug te stelen toen Jeff McNeil op een lijn naar het tweede honk werd beroofd door Eddy Alvarez ‘springende vangbal. Pete Alonso volgde met een honkslag en zorgde voor volle honken. Toen vonden de Mets fortuin toen Michael Conforto’s schot naar de derde plaats werd gestopt door een duikende Anderson, wiens worp naar huis wild werd. JD Davis verkleinde de achterstand vervolgens naar één met een honkslag naar links, maar de gelijkmakende en leidende punten bleven achter toen Smith werd uitgevangen in ondiep midden en Wilson Ramos een grounder sloeg naar het tweede honk.

READ  PUBG-vliegtuigen zijn nu angstaanjagende vuurvallen

Edwin Diaz ‘derde opeenvolgende puntloze optreden – en de vierde opeenvolgende wedstrijd van de bullpen zonder een punt toe te staan ​​(14 innings) – bood nog een kans om de comeback te voltooien, maar de Mets konden geen honkloper produceren in hun laatste slagbeurt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *