Bewust Veilig 2024 is nu beschikbaar om te downloaden in vijf talen

Bewust Veilig 2024 is nu beschikbaar om te downloaden in vijf talen


Safe Awareness Day 2024 nadert! Ruim 700 bedrijven doen al mee en besteden op 27 maart extra aandacht aan veilig en gezond werken. Zij beslissen hoe ze dat doen, maar in ieder geval staan ​​de risico’s in de onderneming en mogelijke maatregelen centraal. Meer informatie hierover leest u dit jaar weer in de krant Bewust Veilig. Deze is nu gratis te downloaden via de website van Bewust Veilig Dag.

Acht veiligheidsonderwerpen

Dit jaar behandelt de krant acht onderwerpen. Lezers krijgen praktisch advies over bijvoorbeeld werken op hoogte of gevaarlijke stoffen. Maar ze lezen ook hoe je samen een veiligere werkomgeving kunt creëren. Daarmee sluit de krant aan bij het thema van dit jaar: Veiligheid vergroot je als je samenwerkt!

  • Werken op hoogtes
  • Bewust en onbewust veilig
  • Voorkom lichamelijke klachten
  • Werken met elektrische apparatuur
  • Gevaarlijke stoffen in producten
  • Oude verflagen bewerken
  • Werk helemaal
  • Jong en oud veilig samen

Vijf verschillende talen

ga naar www.bewustveilig.com/krant Download gratis de Bewust Veilig krant! Dit kan in minimaal vijf verschillende talen. Naast de Nederlandse editie is de krant ook verkrijgbaar in het Engels, Duits, Pools en Roemeens. Ook kunt u zelf kiezen in welk formaat u de Bewust Veilig krant wilt downloaden en printen: A4 of A3. Er is ook een A3-versie die u desgewenst aan uw printer kunt leveren.

Doe ook met ons mee!

Hoe meer bedrijven meedoen, hoe beter we veilig en gezond werken in de hele keten onder de aandacht kunnen brengen. Je kunt je nog steeds inschrijven.

Dag van de Bewuste Veiligheid is een jaarlijks initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederati Nederland.

READ  Apple verwijdert 2,3 miljoen apps uit de App Store - dit is waarom

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *