YouTube test automatische videodownloads

Deze Smart Downloads-functie is voor mensen die weinig data hebben om te gebruiken of die regelmatig geen telefoonverbinding hebben. Als Smart Downloads is ingeschakeld, downloadt YouTube elke week 20 video’s waarvan het denkt dat je ze interessant zult vinden, Hij schrijft 9to5Google.

Dit is vergelijkbaar met een vergelijkbare functie met YouTube Music. Volgens 9to5Google is het algoritme voor het vrijgeven van muziek uit slimme downloads “zeer goed”.

alleen voor afbetaling

Je kunt deze slimme downloadoptie alleen gebruiken als je een YouTube Premium-abonnement hebt. Bovendien kan de functionaliteit op dit moment alleen worden getest door een kleine groep Europese Android-gebruikers.

Gebruikers met toegang tot Smart Downloads kunnen deze vinden op de YouTube-pagina “Nieuwe b├Ętafuncties”. https://www.youtube.com/new YouTube test momenteel ook de On Screen Mode, een kleine speler waarmee je YouTube-video’s kunt bekijken terwijl je een andere app gebruikt.

Download via de site

Hoewel het al enige tijd mogelijk is om via de app video’s naar je smartphone te downloaden, is YouTube pas in september begonnen met het testen van de downloadfunctionaliteit op hun website. Abonnees die de vergoeding betalen, kunnen elke video downloaden die ze willen.

READ  Brandsward Dagblad | Fietsroutes ROLF Barendrecht / Albrandswaard weer
More from Madison Garrett
Pokemon Legends: Arceus is het meest tragische Pokemon-verhaal ooit
Elke goede RPG eindigt meestal met de speler die God doodt. Maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *