Final Fantasy VII Rebirth-schijven bedrukt met verkeerde labels in Azië – Nieuws

Final Fantasy VII Rebirth-schijven bedrukt met verkeerde labels in Azië – Nieuws

Er is gemeld dat exemplaren van het spel die in Azië worden gedistribueerd, verkeerd gelabelde schijven bevatten


Vierkante EnixDat meldde de officiële Aziatische website van ''''''' woensdag Final Fantasy VII wedergeboorte Fysieke exemplaren van het spel zijn onjuist gelabeld. De gameploeg legde uit dat de reden een fout was tijdens Sony interactief entertainmentProductieproces, waarbij de gegevensschijf ten onrechte wordt gelabeld als “afspeelschijf” en de aandrijfschijf ten onrechte wordt gelabeld als “gegevensschijf”.

Afbeelding via Final Fantasy VII Rebirth Asia-website

De gamestaf heeft de volgende instructies gegeven om het probleem te verhelpen:

  1. Plaats de zwarte schijf (gemarkeerd met “Play Disc”) in uw apparaat Speel station 5 Console- en installatiegegevens vereist.
  2. Volg de instructies die op het scherm verschijnen. Zodra de installatie is voltooid, plaatst u de witte schijf (gemarkeerd met “Data Disc”) om het spel te starten.
    *Na de eerste installatie hoeven spelers alleen de schijf met het label “Data Disk” uit stap 2 te gebruiken om te spelen.

Het personeel verontschuldigde zich en verklaarde het ongemak veroorzaakt door de fout Sony interactief entertainment Hij onderzoekt momenteel de oorzaak van het probleem.

Japanse Game X (voorheen Twitteren) rekening Het meldde woensdag ook de bug in de fysieke kopie van de Japanse versie van de game.

ff7_rebirth_tm_rgb_b-1-7rnyp7who.png
Afbeelding via Vierkante Enix

Final Fantasy VII wedergeboorte Het werd donderdag wereldwijd uitgebracht op twee schijven Speel station 5.

Vierkante Enix Beschrijft het spel:

Nadat ze uit de dystopische stad Midgar zijn ontsnapt, gaan Cloud en zijn vrienden op reis over de planeet. Er wachten nieuwe avonturen in een levendige, uitgestrekte wereld: race over grasvlakten op een chocobo-fiets en verken uitgestrekte omgevingen.

Vierkante Enix Ze bieden ook een “dubbelpakket” -pakket dat beide bevat Final Fantasy VII Remake Intergrade En Final Fantasy VII wedergeboorte.

Vierkante Enix Uitgegeven Remake van Final Fantasy VII Het spel begint Speel station 4 in april 2020 na uitstel vanaf maart 2020. De wedstrijd was A Speel station Exclusief tot 10 april 2021. Het spel is nieuw Final Fantasy VII Remake Intergrade De versie met extra inhoud is in juni 2021 uitgebracht Speel station 5, in december 2021 op pc via Epische spellen Store, en in juni 2022 op pc via stoom.

bronnen: Vierkante Enix Azië websiteFinal Fantasy VII Rebirth Japans spel Twitteren rekening via Hashima Keiko


READ  Rajasthan-crisis: Sachin-piloot wint een grote stap in het Hooggerechtshof tegen het congres: 10 punten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *