Big Sky past basketbalschema’s aan met back-to-back-wedstrijden op locaties | College Sports

Montana heeft dan een vroege bye-week, vóór acht opeenvolgende weken van conferentieactie.

Terwijl de Grizzlies de meeste teams tweemaal zullen spelen, hetzij thuis of onderweg, zullen zij thuis-en-thuis spelen in Eastern Washington en Montana State. Het huis-en-huis van MSU zal tegen de UM en de staat Idaho zijn.

Het Big Sky Championship vindt opnieuw plaats in Boise, Idaho, van 7-10 maart voor de vrouwen en 10-13 maart voor de heren.

“Ik wil iedereen bedanken die betrokken was bij het samenstellen van het Big Sky 20-wedstrijdschema”, zei MSU-damescoach Tricia Binford, wiens team de competitie won met een record van 19-1 een jaar geleden. “Er is veel tijd gestoken in het ontwikkelen van dit plan en er is goed nagedacht over de gezondheid en veiligheid van student-atleten en het budget, vooral met reizen.”

Het basketbalcomité van de Big Sky bestaat uit de atletiekdirecteur van de staat Montana, Leon Costello (voorzitter), de atletiekdirecteur van Idaho Terry Gawlik, de atletiekdirecteur van Noord-Arizona Mike Marlow, de senior vrouwelijke administrateur Lois Mattice in Sacramento en de senior vrouwelijke administrateur Meagan Thunell van Weber State.

Niet-conferentieschema’s zijn niet voltooid, maar kunnen volgens de NCAA-richtlijnen wel zeven wedstrijden bevatten.

De Staat van Montana opent zijn niet-conferentieseizoen dat School van de Zuid- van Dakota van Mijnen op Woensdag 25 Nov. ontvangt. Op 6 december, terwijl de Big Sky zijn conferentie opent, zullen de Bobcats de voormalige competitie-rivaal North Dakota ontvangen. MSU maakt zijn enige roadtrip wanneer het op 10 december tegenover de BYU staat, gevolgd door Utah Valley op 12 december. The Cats zullen zijn niet-conferentie-lei sluiten wanneer het op 21 december de staat South Dakota organiseert.

READ  Robin Lehner start Game 4? Vegas Golden Knights hebben een keuze te maken
Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile getroffen door DDoS-aanval; Ontwikkelaar werkt aan het oplossen van het probleem

Het PUBG Mobile-team heeft via zijn sociale media-accounts gedeeld dat het te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *