Rays, Astros Set Game 5 Starters

De Rays en Astros hebben hun starters ingesteld voor Donderdag Game 5 van de ALCS. Tampa Bay zal de start geven aan rechtshandige reliever John Curtiss in wat een bullpen-game zou moeten zijn, terwijl Houston zich wendt tot rookie-rechtshandige Luis Garcia met hun seizoen op het spel. Garcia moet nog pitchen in de play-offs en gooide slechts 12 1/3 reguliere seizoensframes – zijn eerste carrièrewerk boven het Class-A Advanced-niveau.

De 27-jarige Curtiss bleek het nieuwste juweeltje te zijn dat door de Rays werd opgegraven, want hij gaf de club tijdens het reguliere seizoen 25 innings van 1,80 ERA-bal met een verhouding van 25 tot 3 K / BB. De voormalige Twins-prospect werd brutaal begroet in zijn play-offdebuut eerder deze maand toen de Yankees hem vijf runs in slechts twee derde van een inning sloegen, maar hij is teruggekeerd met een trio van puntloze uitstapjes. Curtiss gooide dit seizoen in geen enkel optreden meer dan 2 2/3 innings en heeft niet meer dan 43 pitches gegooid tijdens een uitje, dus het is een all-hands-on-deck benadering voor de Rays vandaag.

Garcia, 23, heeft sinds 27 september niet meer in een wedstrijd gegooid en werd op geen enkel moment gevraagd om meer dan twee innings te gooien na een poging van vijf innings op 9 september. De Astros zullen niet om bulk vragen innings van de rookie vandaag, als manager Stoffige bakker vertelde verslaggevers dat zijn hoop is dat Garcia eenmaal door de bestelling kan navigeren door een krachtige Rays-opstelling (Twitter-link via Brian McTaggart van MLB.com). Het is een schril contrast met de Astros-club van vorig jaar, die het trio van reed Justin Verlander, Gerrit Cole en Zack Greinke naar Game 7 van de World Series, maar het is ook een bewijs van de jonge pitching van de club dat hun armen hen zo ver hebben kunnen brengen ondanks zoveel belangrijke verwondingen bij ervaren werpers.

READ  Pokémon Go-makers Niantic verontschuldigt zich voor recente controverses

In ander line-up nieuws onthulde Baker dat er daarna röntgenfoto’s werden gemaakt Michael Brantley een bal vervuild in zijn voet waren negatief. Hij slaat tweede als de Astros ‘DH in het eliminatieduel van vandaag.

More from Madison Garrett
tvOS 14.4 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV
Apple begon in november met het testen van tvOS 14.4. De belangrijkste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *