Birx zegt dat gegevens die tijdens de coronaviruspandemie zijn verzameld uit ziekenhuizen “buitengewoon belangrijk” zijn

Birx says she wishes US started with lockdown like Italy

“We hebben een tussentijds systeem – het is slechts een tussentijds systeem – om dagelijkse rapporten van ziekenhuizen over nieuwe opnames te krijgen”, zei Birx in een rondetafelgesprek georganiseerd door de gouverneur van Arkansas, Asa Hutchinson. “Ik denk dat dat van cruciaal belang is geweest om de staten te steunen.”

Het Witte Huis begon ziekenhuizen in maart dagelijks te vragen om coronavirusgegevens te verstrekken. In juli kondigde de regering-Trump aan dat ziekenhuizen de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention moesten omzeilen en coronavirusgegevens rechtstreeks aan het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services moesten rapporteren.

Gegevens die eerder zijn verzameld via het National Health Safety Network van de CDC, worden nu rechtstreeks aan HHS gerapporteerd via het coronavirusgegevensverzamelingssysteem, HHS Protect. De verhuizing gaf aanleiding tot bezorgdheid dat de CDC buitenspel werd gezet en dat de transparantie van de gegevens zou kunnen worden beïnvloed.

Destijds vormde CDC-directeur Robert Redfield de beleidswijziging als een wederzijds besluit van HHS en CDC om het verzamelen van gegevens te stroomlijnen, door in een verklaring te zeggen: “Niemand ontneemt CDC toegang of gegevens.”

In een brief van 31 juli, bedoeld voor HHS, uitten bijna drie dozijn volksgezondheidsadviseurs bij de regering hun bezorgdheid dat het nieuwe gegevensverzamelingsproces de integriteit van de gegevens en het vermogen van de CDC om op de pandemie te reageren in gevaar zou kunnen brengen.

Birx zei dat de CDC nog steeds betrokken zal zijn bij het verzamelen van ziekenhuisgegevens.

“CDC werkt momenteel met ons samen om een ​​revolutionair nieuw datasysteem te bouwen, zodat het terug naar de CDC kan worden verplaatst, en zij kunnen die regelmatige verantwoording afleggen aan ziekenhuizen die relevant zijn voor behandeling en persoonlijke beschermingsmiddelen”, zei ze.

READ  Met de Ghost of Tsushima-update kun je honden rekruteren door ze te aaien

Birx voegde eraan toe dat gegevens impact kunnen hebben als er actie op wordt ondernomen.

“We hebben nog een weg te gaan om dat systeem te blijven verbeteren, maar voor het eerst zie ik elke dag elke nieuwe toelating in het hele land, en dat was buitengewoon belangrijk”, zei ze.

Birx zei dat de gegevens bijzonder nuttig waren bij het onthullen van wat kleine ziekenhuizen nodig hebben om aan de vraag in hun gemeenschappen te voldoen.

“Dat is wat ik hoop dat we kunnen krijgen om te testen, voor PBM, voor alle therapieën, zodat elke Amerikaan heeft wat hij nodig heeft, op het moment dat hij het nodig heeft”, zei Birx.

Written By
More from Max Mcgee

Mookie Betts evenaart MLB-merk voor drie homeravonden in de overwinning van Dodgers

LOS ANGELES – Mookie Betts sloeg donderdagavond drie homeruns – voor de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *