BJP sarpanch doodgeschoten door terroristen in de Qazigund van Kasjmir

BJP sarpanch shot dead by terrorists in Kashmir

Te midden van een toename van misdaden tegen BJP-leiders in de vallei, werd een sarpanch Sajad Ahmad Khanday op donderdag 6 augustus doodgeschoten door terroristen in de buurt van zijn woning in het dorp Vessu in het Qazigund-blok in het district Kulgam in Zuid-Kasjmir.

Volgens rapporten zijn vermeende terroristen neergeschoten op Sajad Ahmad Khanday in de buurt van zijn woonplaats Vessu. De Sarpanch werd dood verklaard in het GMC Hospital Ananthnag. Khanday werd echter dood verklaard in het ziekenhuis, zei medisch hoofdinspecteur GMC Dr. Mohd Iqbal Sofi.

Over twee dagen is dit de tweede aanval. Eerder, op 4 augustus, raakte BJP’s Arif Ahmad ernstig gewond nadat terroristen hem hadden aangevallen in Akhran Qazigund.

Aanvallen tegen BJP-leiders in de vallei

waseem bari

BJP-leider Waseem Bari

Op 15 juli werd BJP-leider Mehraj-ud-Din Malla, die ook de vice-president is van het gemeentelijk comité van Watergam in het district Baramulla in Jammu en Kasjmir, ontvoerd door terroristen. Malla werd ontvoerd in Marazigund in Rafiabad, terwijl hij onderweg was naar de stad Sopore.

Volgens de eerste berichten is er na de melding van de ontvoering een enorme klopjacht gepleegd om Malla op te sporen. Hij werd ontvoerd en weggevoerd in een Santro-auto terwijl hij op een weg liep om zijn vriend te ontmoeten.

Dit is niet de eerste aanval op een BJP-leider in de vallei, een week geleden werd Waseem Bari vermoord door twee Lashkar-terroristen. Volgens bronnen was de voormalige BJP-president van het Bandipora-district met zijn vader en broer in zijn winkel toen LeT-terroristen hen aanvielen en schoten en hen kritisch verwonden. Alle drie bezweken aan de verwondingen.

READ  Michael Jordan-memorabilia, waaronder de laatste door het spel gedragen trui, kunnen op een veiling meer dan $ 1 miljoen opleveren
Written By
More from Max Mcgee

Okinawa Rush brengt freakin ‘pijn in een nieuwe pc-vertolking

Uitgever No Gravity Games en ontwikkelaar Sokaikan hebben een Nieuwe trailer naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *