Blacklist International en AP.Bren beginnen met spelertransfers voor MPL PH S12

Blacklist International en AP.Bren beginnen met spelertransfers voor MPL PH S12

<فئة القسم="الفقرات"></p>
<p>Blacklist International en AP.Bren beginnen met spelertransfers voor MPL PH S12</p>
</div>
<p>” src=”https://gumlet.assettype.com/afkgaming/2023-09/b7078fc7-9cd7-4937-bd7f-2f50696cc9bd/MLBB_Blacklist_International_and_AP_Bren_Leads_First_Player_Transfers_For_MPL_PH_Season_12.jpg?w=411&format =webp&compress =waar”/></amp-img></p>
<div class=

Bijgewerkt op:

Blacklist International en AP.Bren leiden de eerste spelertransfers voor seizoen 12 van MPL PH.
Blacklist International stuurt Eyon naar hun MDL-divisie terwijl Rindo voor hun MPL-team speelt.
AP.Bren stuurde Mumukid naar haar MDL-afdeling.

Blacklist International en AP.Bren zetten de eerste stap voor spelertransfers naar de . De beroemde Codebreakers hebben twee transfers gemaakt tussen amateur- en professionele competitieteams, terwijl de Killer Bees een spelerstransfer hebben aangekondigd. Nu de transferperiode halverwege het seizoen open is, kunnen fans zien dat meer teams wijzigingen aanbrengen in hun selectie voordat de derde week van het MPL PH 12-seizoen officieel begint. AP.Bren staat momenteel comfortabel op de tweede plaats, terwijl Blacklist International op de derde plaats staat op het reguliere seizoensklassement.

Blacklist International onthult spelertransfers voor seizoen 12 van MPL PH

Via een bericht van de officiële Facebook-pagina van MPL Philippines werd onthuld dat Blacklist International spelers heeft overgeplaatst in de hoop zijn teams uit de amateur- en professionele competities te versterken.

“Med Laner Russells vervanger.”ogen“Usi is naar de selectie van de Mobile Legends Development League gestuurd, Blacklist Lunatix, die momenteel moeite heeft om indruk te maken op fans vanwege hun puntloosheid in het huidige seizoen.

“Ian”rindo“Seghiran zal vanuit het amateurteam het professionele competitieteam van Blacklist International versterken als jungler. Het team zal mogelijk willen wisselen tussen hem en Steven.”SensuiCastillo hoopt een doelpunt te vinden in zijn bod op een play-offplek.

AP.Bren stuurt Mumukid naar MDL

Terwijl Blacklist International ervoor koos om spelers tussen de twee teams te wisselen, liet AP.Bren slechts één speler overstappen. Het beroemde Killer Bees-team stuurde hun vervanger Mid Laner, Jan”Momoked“Dagdag voor het amateurteam. Hoewel het MPL-team furore maakt, lijdt het MDL-team AP.Bren Hornets ook onder een puntloos record in het huidige seizoen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze roosterwijzigingen de prestaties van Blacklist International en AP.Bren in zowel MPL PH Seizoen 12 als MDL PH Seizoen 2 beïnvloeden.

READ  Feitcontrole: de foto met migranten in Kasjmir is van 2019, niet COVID-gerelateerd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *