De septemberupdate is nu beschikbaar op de Galaxy S21 FE

De septemberupdate is nu beschikbaar op de Galaxy S21 FE

De volgende Samsung-telefoon die de update van september ontvangt, is de Galaxy S21 FE. Het is de derde update voor het toestel in ruim een ​​maand tijd, maar dat maakt de update van vandaag er niet spannender op.

Galaxy S21 FE september 2023-update

Hoewel de grote upgrade naar Android 14 nog enige tijd zal duren, rolt de ene na de andere update uit naar de Galaxy S21 FE. De patch van augustus arriveerde een maand geleden op tijd. Nog geen twee weken geleden was er een “tijdelijke update” zonder nieuwe patch. En nu komt de septembercorrectie.

De iets minder dan 250 MB grote update voor de S21 FE brengt firmware G990BXXS6EWI1. De update doet niet veel, zoals de changelist bevestigt. Uiteraard wordt de patch van september geïnstalleerd. Voor de Galaxy S21 FE is dit verrassend relevant, omdat een belangrijk zwak punt in de beveiliging van de software van de Snapdragon-processor is gedicht.

Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen aan Samsungs One UI-interface en bijbehorende applicaties. Hij zij Samsung-toetsenbordde OneUI-startpagina draagraket, weer, Zodat hij het weet, Dubbele boodschapper En Slimme suggesties zal worden verbeterd.

Beschikbaarheid

Je kunt de update van september nu installeren Merkloos Galaxy S21 FE in Nederland, België en de rest van Europa. Wacht op de automatische melding, of controleer handmatig of je deze al naar je apparaat kunt downloaden: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Ervaar je na de installatie merkbare veranderingen – of nieuwe fouten? Laat het ons hieronder weten!

(Bedankt, Sander!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *