De voorspellingen van de releasedatum van First Descendant, open bèta en meer

De voorspellingen van de releasedatum van First Descendant, open bèta en meer

Wanneer is de eerste releasedatum van Scion? Er komt een nieuwe shooter van Nexon aan en deze blijkt nu al erg populair te zijn. Als we afgaan op de populariteit tijdens de eerste uren van de open bèta van de game, lijkt het erop dat Nexon opnieuw goud heeft gewonnen.

In The First Descendant kun je iemand uit een groep toekomstige nakomelingen kiezen om het op te nemen tegen een groep meedogenloze vijanden. Hoewel de Descendants hun eigen vaardigheden hebben, is dit een looter-shooter, dus er zijn ook willekeurig gegenereerde wapens om het speelveld gelijk te maken. Lees verder voor meer nieuws over de actiegame en de volledige verwachte releasedatum.

Speculatie over de releasedatum van de eerste telg

De releasedatum van First Descendant zal naar verwachting vóór eind februari 2024 zijn, aangezien Nexon-games doorgaans binnen een paar maanden na de open bèta van een game worden gelanceerd.

Helaas heeft Nexon nog geen releasedatum of zelfs maar een releasedatum bevestigd. De ontwikkelaar lanceerde echter op 19 september 2023 een open bètatest voor de game, wat een goed teken is dat de releasedatum niet ver weg is. MapleStory Evolution werd uitgebracht na slechts één maand gesloten bètatesten. Ondertussen ging KartRider Drift in augustus 2022 open voor cross-play bèta, maar werd vier maanden later uitgebracht. Als Nexon zich aan dit patroon houdt, kan The First Descendant over één tot vijf maanden gelanceerd worden.

De open bèta voor The First Descendant

Als je dit vóór 25 september leest, heb je geluk. Je kunt je nu aanmelden voor de open bèta van The First Descendant en als een van de eersten meer te weten komen over de Descendants en hun vaardigheden. We laten er hieronder een paar zien, maar voor de andere hoef je alleen maar in het spel te springen. Er zijn ook een aantal geweldige beloningen voor deelname, dus waarom zou je er echt een nodig hebben?

YouTube-thumbnail

Eerste afstammelingstrailers

Ieders favoriete telg, Bunny, is een behoorlijk levendig karakter – en dat bedoelen we letterlijk. Zoals je in haar trailer kunt zien, kan Bunny elektriciteit opwekken, en we zijn er vrij zeker van dat ze ook het snelst speelbare personage is. Wij zijn er zeker van dat dit een vonk zal doen ontbranden iets In de fanbase van het spel.

YouTube-thumbnail

Als Bunny een beetje te sexy voor je is, dan is Sharen misschien meer jouw snelheid. De trailer zet zeker een veel somberder toon, te beginnen met het ledemaatloze lichaam van de Descendant, uitgerust met een soort machine, terwijl haar voice-over zegt: “Als er een God was, zou hij me niet zo achterlaten.” Oef. Als ik zelfs maar de helft van deze pijn in de strijd kanaliseren, moet deze onzichtbare moordenaar een sterke keuze zijn voor de Telg.

READ  Game Pass krijgt drie nieuwe verrassingsgames op Xbox, pc en Cloud

Dat is alles wat je nu moet weten over de releasedatum en gameplay van The First Descendant. We zullen meer aan deze lijst toevoegen naarmate we dichter bij de volledige release van de game komen, inclusief een lijst met alle speelbare nakomelingen en het beste ontwerp voor het eerste konijn van het ras. Kijk in de tussentijd eens naar enkele van onze andere favoriete RPG’s, of volgens ons de beste pc-games van dit moment.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *