Blaseball komt volgende maand terug, en eindelijk zal ik ontdekken wat Blaseball is

Als je dit hebt gelezen, weet je waarschijnlijk wat Blaseball is, en het feit dat het begin maart terug is, is voor jou voldoende. Als je dit schrijft, weet je absoluut niet wat Blaseball is. (Ik kan dit met vertrouwen zeggen, want ik ben degene die dit schrijft, en ik begrijp niet helemaal wat Blaseball is.) Als je in dezelfde situatie zit is het oké, we kunnen allemaal zien wat Blaseball is als het nieuwe seizoen begint.

In een persbericht zeiden de ontwikkelaars van Blaseball dat er een “kans van 99,9%” is dat honkbal terugkeert op 1 maart van het 12e seizoen, net op tijd voor de start van de reguliere voorjaarstraining. Honkbal loopt nu drie weken achter elkaar, met twee weken tussen de sessies. De nieuwe feed zorgt voor een betere tracking van gebeurtenissen in de game, zodat je niet veel tijd aan Discord hoeft te besteden om erachter te komen wat er aan de hand is. U kunt nu ook snacks kopen?

Kijk, dit is wat (denk ik) ik weet over Blasball. Het is een heel gekke honkbalsimulatie die plaatsvindt in een webbrowser, met fictieve teams. Spelers beïnvloeden de uitkomst van de games en beginnen dan hun eigen verhalen te bouwen op basis van de dwaze dingen die de simulatie creëert. Ook is iemand genaamd Jaylen Hotdogfingers terug van de dood, en ik denk dat de kwaadaardige pindagod op een gegeven moment verscheen? Ik weet het echt niet, het enige dat ik kan zeggen is wat ik heb overgenomen van Twitter.

READ  Beste VR-game 2020: Half-Life: Alyx

Maar dit is mijn belofte aan u, beste lezer. Ik haal deze keer Blaseball. Mijn collega Ian en ik hebben die toezegging gedaan. Het ondersteunt onbeperkte taco’s. Ze beweerde dat de eindeloze taco’s kwijlen, en het zijn in feite de Kansas City Breath Minutes die regeren.

Hoe dan ook, hier is een volledige lijst met nieuwe functies uit het persbericht, die ik over een paar weken hoop te begrijpen.

  • Privileges! U kunt nu snacks kopen! Snacks worden ook beoordeeld.
  • Mystery Team Tarot wekelijkse lezingen.
  • Conclusie: een gemakkelijkere manier om gebeurtenissen bij te houden terwijl ze plaatsvinden, zodat je niet altijd inhaalslag speelt bij meningsverschillen of op Twitter!
  • De langverwachte krabbat! Krabben komen terug op hun speelplaats en dan [redacted]
  • Geboden: een diepere strategie voor elk team. Uw gemeenschapsorganisatie gaat verder dan voorheen.
  • In en buiten het seizoen: een nieuw tempo van 3 weken, 2 weken vrij, en dit laatste biedt fans de downtime die ze nodig hebben om samenvattingen, media en evenementen te bekijken via The Feed. Game Band heeft misschien ook een aantal verrassende evenementen

U kunt zich registreren om deel te nemen aan Blaseball op Officiële site​ Voor meer simulatiespellen kunt u deze link volgen.

Written By
More from Max Mcgee

19 dingen die mogelijk zijn nu Microsoft eigenaar is van Bethesda

Op 21 september Microsoft kocht ZeniMax Media, de houdstermaatschappij achter Bethesda, voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *