Kan een kartonnen doos een Doom II uitvoeren? Ja

Als het apparaat een processor heeft, is de kans groot dat iemand het probeert te hacken om aan het werk te gaan de dood​ Nintendo-spel en het bekijken? Van nature​ MacBook Pro-aanraakbalk? Zeker​ Rekenmachines? waarom niet​ Nu dankzij het YouTube-kanaal Speelgoed gemaakt van kartonWe kunnen eindelijk “kartonnen dozen” aan die glanzende lijst toevoegen.

Nou, technisch gezien heeft Bill Thorpe niet het onmogelijke gedaan en de klassieke first-person shooter gehaald De tweede dood Speelbaar op echte kartonnen doos. Maar de video van 10 minuten is het op één na beste. Creëert veel van de beste momenten uit de game met cartooncombo’s, personages en wapens. Het is een enorm project waarvan de videobeschrijving zegt dat het negen maanden werk heeft gekost om te voltooien.

Modellen zijn één ding, maar misschien wel het meest indrukwekkende zijn de speciale video-effecten. Vijanden blazen soms echte vloeistof op hun kartonnen omgeving, of exploderen in echte vlammen en branden tot een krokant. Op een gegeven moment explodeert het hoofd van een van de kleine vijanden, waardoor een kleine kartonnen schedel binnenin zichtbaar wordt. Een inboorling De tweede dood Zelfs programmeur John Romero zorgt voor een coole look.

Helaas lijkt Thorpe het van plan te zijn De tweede dood Kartonnen entertainment zou het laatste zijn. In een video Het is afgelopen september uitgebracht, Zei de YouTuber dat hij hoopt er bovenop te komen nadat hij veel werk aan het project heeft gestoken. Gelukkig kun je een belangrijke back-catalogus vinden van andere klassieke games die in karton zijn nagebouwd Op zijn kanaal, Samen met een heleboel video’s die verband houden met zijn maken De tweede dood Vermaak.

READ  Leiders zetten zich op voor de dynastie achter Patrick Mahomes, Andy Reid
Written By
More from Aubrey Mason

De PS5- en Xbox Series X-upgrade van de Witcher 3 bevat mogelijk door fans gemaakte mods

De volgende generatie upgrade van The Witcher 3 naar PS5 en Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *