De belangrijkste Nintendo Switch-games voor dit najaar

Mensen met een Nintendo Switch kunnen met grote verwachting uitkijken naar de herfst. Er komen veel nieuwe games aan: sequels, remakes, spin-offs en zelfs een gloednieuwe game. We hebben al 11 populaire releases op een rijtje gezet.

Super Mario 3D All Stars – 18 september

Super Mario 3D All-Stars is de nieuwste verzameling Mario-games van Nintendo op een cartridge. Verbeterde versies van Super Mario 64 (1996, Nintendo 64), Super Mario Sunshine (2002, GameCube) en Super Mario Galaxy (2007, Wii) kunnen dan zowel draagbaar als gedokt op de Nintendo Switch worden gespeeld. Dit zijn geen complete remakes maar versies met een hogere resolutie, en ook de beeldverhouding van Super Mario Sunshine is voor breedbeeldtelevisies gewijzigd van 4: 3 naar 16: 9.

Lees ook: Super Mario 64, Sunshine en Galaxy in één game op Nintendo Switch!

Super Mario Bros. 35 – 1 oktober

Dit is een nieuwe competitieve online game van Nintendo. De game is alleen beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden. Je speelt tegen elkaar met 35 personen. Als je vijanden verslaat, worden ze naar een andere speler gestuurd, maar dit werkt natuurlijk ook andersom. Je moet doorgaan tot je de laatste bent die overblijft.

Mario Kart Live: Home Circuit – 10 oktober

Er komt een geheel nieuwe manier om Mario Kart te spelen. U kunt uw huis in een racebaan veranderen. Zet een racebaan op in je eigen huis en bestuur een fysieke kart via het scherm van de Switch want je kijkt live mee via de ingebouwde camera. Dit wordt echt gaaf!

READ  De Eeuwige Directeur heeft altijd 'veel nagedacht' om een ​​vrouwelijke fatalist te maken

Just Dance 2021-13 november

Net als elk jaar komt Ubisoft met een nieuwe versie van Just Dance. Er zullen 40 nieuwe nummers zijn om uit hun dak te gaan. Ik hoef het concept van Just Dance waarschijnlijk niet uit te leggen. Je danst achter de persoon op het scherm aan en probeert een zo hoog mogelijke score te halen. Dans alleen, samen of online.

Lees ook: Dua Lipa, Billie Eilish en Lizzo in Just Dance 2021

DOOM Eternal – (datum nnb)

Dit is het vervolg op de first-person shooter DOOM. Je keert terug naar de aarde die is getroffen door een invasie van monsters en demonen uit de hel. Als DOOM-slayer reis je door verschillende dimensies. Je schiet met brute wapens en kraakt pittige jump & run-puzzels terwijl metal rock door de speakers schalt.

Hyrule Warriors: Age of Calamity – 20 november

Deze nieuwe game is een soort prequel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game speelt zich honderd jaar vóór alle gebeurtenissen van Zelda af, maar het is een ander soort game dan Zelda. In het spel moet je tegen veel tegenstanders vechten. U heeft de keuze uit veel karakters.

Lees ook: Nintendo kondigt ‘Hyrule Warriors: Age of Calamity’ aan, 100 jaar voor Breath of the Wild.

PIKMIN 3 deluxe – 30 oktober

In dit spel moet je een groep kleine schattige poppen leiden. Je moet gevaarlijke planeten verkennen vol actie, avontuur en strategieën. Elke Pikmin heeft zijn eigen vaardigheden, dus gebruik deze goed en overwin de obstakels. Zoek naar objecten en los unieke puzzels op in elke wereld waar je bent. De game verscheen eerder op de Wii U maar deze versie heeft extra inhoud en scherpere graphics.

READ  Protesten tegen gezichtsmaskers in Londen: honderden mensen, sommigen met een masker, protesteerden tegen het dragen van een masker

Immortals: Fenyx Rising – 3 december

In dit spel speel je de held Fenyx in een groot avontuur op zoek naar de verschillende Griekse goden die je moet redden van een wraakzuchtige Titan. In het spel kraak je oude puzzels en versla je mythologische beesten in de lucht of op de grond. Je verlaat deze beesten met de hulp van verschillende krachten van de Griekse goden.

No More Heroes 3 (herfst)

Na tien jaar afwezigheid keert cultheld Travis Touchdown eindelijk terug. Aangezien Travis de wereld moet redden van een buitenaardse invasie, zit deze game gegarandeerd weer vol actie.

Kingdom Hearts: Melody of Memory – 13 november

In dit nieuwe muziekritmespel van Kingdom Hearts speel je met al je KH-personages samen met de personages uit Disney. Er zijn meer dan 140 nummers om uit te kiezen. Volgens de makers is dit spel een echte muzikale reis.

Written By
More from Aubrey Mason

Fitbit Sense, Versa 3, Inspire 2 nu beschikbaar voor pre-order

Fitbit heeft deze week haar nieuwste generatie smartwatches en fitnesstrackers gelanceerd Fitbit-gevoel,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *