Blissey van Pokémon Unite wordt sterker in de volgende update

Blissey, een roze en witte pokemon, in de vorm van een ei, op een paarse en oranje achtergrond.

afbeelding: The Pokémon Company / TiMi Studio Group

het volgende pokemon verenigt zich update is Alles over polijsten alstublieftDat maakten de ontwikkelaars vanochtend bekend.

Het is bijna een maand geleden dat Blissey lid is geworden pokemon verenigt zich Lijst, Verras hordes fans Verwacht dat Blastoise (dat speelbaar was tijdens de pre-release bètaperiode en uiteindelijk op 1 september in de game verscheen) om in plaats daarvan deel te nemen aan de gestroomlijnde MOBA. Blissey bleek echter al snel een ondersteunende kracht te zijn en speelde een broodnodige rol in pokemon verenigt zich meta door alle belangrijke herstel- en boosts gelijkelijk toe te kennen aan teamleden. Het is ook erg moeilijk om te doden.

Morgen worden de rijken rijker.

Naast een algehele boost voor de statistieken van je verdediging, krijgt Blissey’s Safeguard ook de volgende dag wat meer functionaliteit. pokemon verenigt zich Update. Deze stap verwijdert alle toestandsvoorwaarden van de gebruiker en de geselecteerde bondgenoot en biedt ook een tijdelijke factor die blokkades zoals slaap en verdoving voorkomt. Met de update zal deze stap het uitbreiden en je vertraging verminderen, wat betekent dat je meer van je teamgenoten zou moeten kunnen helpen.

Bovendien zal het schild dat wordt verleend door de bijgewerkte Safeguard+ (die Blissey ontgrendelt wanneer je level 12 bereikt) na de update van morgen nog meer schade aan getroffen bondgenoten verminderen.

Het is moeilijk te zien waarom pokemon verenigt zich De ontwikkelaar TiMi Studio Group vond deze hobbyisten essentieel. Blissey is al een van de beste Pokemon in het spel dankzij het vullen van een niche die nauwelijks bestond voor haar komst en haar uitrusting is een enorme hulp bij teamgevechten. Deze verbeteringen kunnen gericht zijn op het aantrekken van spelers die er anders op gericht zijn haar in de frontlinie te krijgen of misschien een manier om te voorkomen dat ze wordt overschaduwd door haar langverwachte debuut bij Blastoise vorige week.

Hoe dan ook, het is gemakkelijk om te zien dat Blissey er een steunpilaar van wordt pokemon verenigt zich competitie na deze update. Ze is misschien schattig, maar het is een nachtmerrie als een speler van het andere team weet wat ze met haar moet doen. Je moet bang blijven, heel bang.

De volgende paar pokemon verenigt zich Updates Opname van mobiele platforms in de plooi op 22 september, evenals de toevoeging van nieuwe speelbare personages zoals Sylveon en MamoswinReleasedata zijn nog steeds nabij.

READ  Android 11 haalt de camerakiezer weg om mogelijke geotag-kapingen te beperken
Written By
More from Lesley Curry

eBay-gebruikers proberen foto’s van de PS5 te slaan

We hebben het louche verhaal van scalpers al in detail behandeld die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *