PlayStation 5 en Xbox Series X Restock Tracker: Komt er deze week nieuwe voorraad beschikbaar?

Er was een onwerkelijke beroering met de aandelen van PlayStation 5 en Xbox Series X | s over de hele wereld. De vraag naar consoles van de volgende generatie is sinds de lancering toegenomen. Verkopers zijn voortdurend op zoek om hun voorraad aan te vullen om aan deze groeiende vraag te voldoen.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Sinds de lancering was het bijna onmogelijk om de standaard PS5 ($ 499) en digitale ($ 399) versie op voorraad te vinden. Dit stuk probeert de herbevoorrading van PlayStation 5 en Xbox Series X te behandelen | S voor deze week met updates van topverkopers zoals Walmart, Gamestop, Amazon, Target en meer.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Installeer Gamestop opnieuw voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S.

Spelstop Het kreeg vorige week geen bijzonder goede voorraad met betrekking tot de PlayStation 5, maar het werd aangevuld in de Halo Infinite-versie van Xbox Series X. Het goede is dat er vaak wordt aangevuld op Gamestop, om de twee weken om precies te zijn.

Een daling kan worden verwacht voor de resterende dagen van deze week of in de volgende. Houd meldingen ingeschakeld voor de Gamestop-website voor directe updates in meer drops.

Bekijk dit verhaal – Het slechtst om onroerend goed in GTA 5 online te kopen

Doelaanvullingen

Target had vorige week vrijdag een zeer lichte bevoorrading, maar de daling was niet groot genoeg om aan de vraag te voldoen. Youtube “schoonmaak” Je zei dat hoewel Target grote hoeveelheden voorraad had van de maand voorafgaand aan de PlayStation 5, het lijkt alsof ze voorraad aanhouden. Target had deze week ook wat nieuwe voorraad binnen. De kans op een volledige herbevoorrading in de komende weken is erg groot.

READ  Yakuza: Like a Dragon komt overeen met de releasedatum van Xbox Series X.

De herbevoorrading van de Xbox-serie was niet helemaal bevredigend. Target kan rond 7-8AM ET enkele vroege dips maken en dit zal in de VS zijn, niet in de hele regio.

Beste koop restux

Best Buy heeft misschien zoveel consoles dat vorige week een enorme hoeveelheid drops hun inventaris bereikte. Ze kunnen deze week, van dinsdag tot en met vrijdag, nog een druppel krijgen, wat meer zal toevoegen aan hun bijgevulde voorraad en Labor Day-uitverkoopaanbiedingen.

Amazon Restox

Amazon heeft vorige week een behoorlijk aantal herbevoorradingen ontvangen. Hoewel ze niet genoeg informatie hebben gegeven over de Xbox Halo Infinite-release, is er zeker voorraad beschikbaar voor de PS5 Standard en Digital Edition voor Labor Day-verkoop.

Walmart Restox voor Playstation 5

Lekken suggereren dat Walmart deze week mogelijk een aanvulling heeft voor de PlayStation 5, volgens YouTuber Scrubing. Walmart had ook een menigte mensen met late bestellingen voor PlayStation 5’s voor winkels. Bevestigingen zijn klaar om deze week opnieuw te bevoorraden, wat betekent dat zowel digitale als standaardversies van de PS5 beschikbaar zullen zijn. Woensdag kan de waarschijnlijke dag zijn om meer informatie over drops van Walmart te verwachten.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Terwijl de meeste leveranciers hun voorraad aanvullen voor Labor Day-verkoop en aan de vraag van het publiek voldoen, zullen console-ontwikkelaars Microsoft en Sony waarschijnlijk hun productieproces tegen het einde van dit jaar opvoeren.

Dit betekent dat er eind 2021 eindelijk genoeg drops kunnen zijn voor zowel PS5’s als Xbox Series.

Gamers hopen hun favoriete consoles in handen te hebben met behulp van de aanstaande positieve restock-updates die deze maand volgen.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *