Blizzard Lead onthult wereldwijde releasetijden voor Diablo IV

Blizzard Lead onthult wereldwijde releasetijden voor Diablo IV

Mike Ybarra, president van Blizzard Entertainment, verduidelijkte de wereldwijde releasetijden voor Diablo 4 en bevestigde dat degenen die de Deluxe- en Ultimate-edities pre-orderden, de eersten zijn die deze op 1 juni 2023 in handen krijgen.

Ybarra nam het over Twitteren Om zijn eerdere tweet te corrigeren die de wereldwijde releasetijden van Diablo 4 besprak en precies deelde wanneer fans in de langverwachte game kunnen springen die zojuist de zeer goed ontvangen bèta heeft beëindigd.

Oeps, ik had het mis! Vroege toegang voor pre-orders voor Deluxe en Ultimate in de VS is donderdag 1/6 om 16.00 uur, 2/6 om 00.00 uur in Europa, 2/6 om 8.00 uur in Azië. Reguliere lancering 5/6 om 4 uur uur en 6/6 om 12 uur in Europa en 6/6 uur in Azië.”

In vervolg-tweets bevestigde hij dat de Amerikaanse tijd in de Pacific-regio was, dus het is mogelijk dat dat zich vertaalt naar 19.00 uur ET. Voor Europa bedoelde hij de Britse standaardtijd en voor Azië bedoelde hij de Koreaanse standaardtijd.

Wat betreft onze indrukken van de Diablo 4-bèta, we zeiden dat het “tot nu toe absoluut geweldig” is.

Travis Northup van IGN schreef: “Ik ben er meer dan ooit van overtuigd dat deze helse RPG op weg is om iets heel speciaals te leveren.” “Ik ben nog steeds dol op het bouwsysteem, de vreugde van spontane allianties die het online model mogelijk maakt, en de verrassend boeiende gevechten, die alleen maar beter worden met de nieuwe klassen die in het spel zijn.”

READ  Steph Curry's Warriors spelen een wedstrijd die je moet winnen tegen de Rockets

Blizzard deelde ook wat informatie over de bèta, waaronder hoe vaak spelers stierven, de meest gespeelde hoofdstukken en meer.

Bekijk voor meer informatie de acht grootste veranderingen in Diablo 4 en kijk hoe succesvolle streamer Ashava’s solo-wereldbaas is.

Heb je een tip voor ons? Wil je een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @medewerker en verder zenuwtrekking.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *