Het Genshin-effect geeft details over de nieuwe Hangout-evenementen

Als je jezelf mist, Jinshin-effect Ontwikkelaar miHoYo heeft eerder onthuld dat het zo zal zijn Een compleet nieuw soort verhaallijn toegevoegd “Hangout-evenementen” wordt genoemd met de titel wanneer de volgende update naar versie 1.4, “Uitnodiging van Windblume”, wordt uitgebracht op 17 maart. Voordat de grote update werd uitgebracht, heeft de ontwikkelaar nu meer details gegeven over wat je van Hangouts kunt verwachten als ze binnen een paar dagen aankomen.

Hangout-evenementen stellen spelers in staat om tijd door te brengen met individuele personages – Barbara, Noel, Bennett en Chung Yeon – en hebben meerdere eindes. Om toegang te krijgen tot deze evenementen, moeten spelers verhaaltoetsen gebruiken om ze allemaal te ontgrendelen, “Lied van de Draak en Vrijheid” hebben voltooid en in Avontuurcategorie 26 of hoger zijn. Verschillende dialoogopties in Hangout-evenementen zijn van invloed op de richting van het verhaal, en de Heartbeat-waarde is van invloed op of het evenement doorgaat of dat spelers de missie niet halen.

Spelers kunnen proberen verschillende Hangout-evenementen opnieuw te spelen zonder meer verhaaltoetsen te gebruiken, en er is een missievoortgangskaart waarmee mensen in specifieke delen van de missie kunnen springen – wat redelijk lijkt om aan te nemen dat je het slot ontgrendelt als je het eerst hebt geprobeerd. De verschillende hierboven genoemde eindes zijn nodig om te voltooien als spelers de verschillende beschikbare trofeeën willen verzamelen.

Jinshin-effect Momenteel gratis beschikbaar om te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, pc en mobiele apparaten. De videogame wordt ook de laatste release voor de Nintendo Switch. De update van versie 1.4, “Windblume Invitation”, staat gepland voor release op 17 maart. Je kunt controleren Al onze eerdere berichtgeving over de populaire gratis titel die hier kan worden afgespeeld

Was je aan het spelen? Jinshin-effect​ Wat vind je van de aankomende nieuwe inhoud in versie 1.4? Laat het ons weten in de comments, of neem gerust contact met me op en bel me rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om te praten over alles wat met games te maken heeft!

READ  'Sims 4' is speciaal ontworpen voor gamers die urenlang bezig zijn met het ontwerpen van hun huis
More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077-spelers zeggen dat ze restitutie krijgen

Cyberpunk 2077 is vorige week in een behoorlijk ruwe staat uitgebracht, en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *