Speel meer dan 40 games met King of the Arcade voor Xbox

Speel meer dan 40 games met King of the Arcade voor Xbox

Er hangt nostalgie in de lucht, of beter gezegd, in de gamingarena Koning van de arcade. Deze nieuwe Xbox-titel van Ontwikkelaar Super Villain Games heeft als doel een bomvolle jaren 80-ervaring te produceren. Een complete titel doordrenkt met een verscheidenheid aan andere titels, om zo te zeggen. in Koning van de arcadeIn deze game verkennen spelers een open wereld met meer dan 40 unieke arcadespellen terwijl ze de strijd aangaan met tegenstanders. Blijf lezen om meer te weten te komen over deze vibin-groep van Super Villain Games.

Wees de koning van het arcadespel

je welkom in Koning van de arcadeDe gevarieerde verzameling games van Super Villain Games is in wezen samengevoegd tot één groot avontuur. Spelers zullen de rol aannemen van Mac McCormick, “de beste natuurlijke videogamespeler die ooit heeft geleefd.” Mac McCormick heeft het echter al een tijdje moeilijk, met Jimmy Joysticks die de operaties in Castle’s Arcade controleren. Voordat hij uiteindelijk in de verkeerde handen terechtkomt, moet Mac enkele tegenstanders verslaan om arcade te krijgen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​van wat voor soort arcadespellen je deel gaat uitmaken Koning van de arcade Xbox-ervaring? Het enige dat u hoeft te doen, is een algemeen idee krijgen van wat deze arcadegame uit de jaren 80 inhoudt. Je kunt RPG’s, avonturen, racen, platforms, schietpartijen, muziek en alles daartussenin verwachten.

De officiële trailer voor Koning van de arcade Hierboven bijgevoegd, geeft het een mooi overzicht van de spellen. Je krijgt ook een goed beeld van de crisis die plaatsvindt in Castle’s Arcade.

READ  Quantum Error arriveert op 3 november voor PlayStation 5, Xbox Series-versies en pc-versies die nog in ontwikkeling zijn [Trailer]

Koning van de arcade Het wordt gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X | S op 12 april 2023 voor $ 7,99. Als u vooraf bestelt adres nuU krijgt 10% korting vóór de lanceringsdatum. De transactie wordt op 11 april, de dag ervoor, afgerond Koning van de arcade Klim naar het speelbord.

Welke game uit de trailer is jou het meest bijgebleven? Klonk een van hen u bekend in de oren? Laat het ons weten in de comments!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *