Blizzard plaagt de toekomst van World of Warcraft op Blizzcon

Blizzard plaagt de toekomst van World of Warcraft op Blizzcon

Bijna twintig jaar na de oorspronkelijke lancering, World of Warcraft Het gaat nog steeds goed. Tussen WoW Wrath of the Lich King Classic, de nieuwe Dragonflight-contentpatches, Guardians of the Dream en Fury Incarnate valt er veel te genieten in de genrebepalende MMORPG van Activision Blizzard. Maar hoe zit het met de toekomst? Twee decennia nadat we voor het eerst op Azeroth aankwamen, is het misschien tijd voor een revisie en een nieuwe start, een complete en echte World of Warcraft 2, als ik zulke woorden durf te fluisteren. In plaats daarvan is, na de constante maar ingetogen lof voor Dragonflight, een nieuwe WoW-uitbreiding misschien wat we nodig hebben. Er zit nog steeds veel potentieel in World of Warcraft, en nu Blizzcon 2023 voor de deur staat, kan Blizzard niet wachten om de toekomst van WoW te onthullen, evenals Diablo, Overwatch en meer.

Er zijn twee manieren om naar World of Warcraft te kijken. Voor sommigen ligt de toekomst in een volledig vernieuwde, herbouwde en geremasterde MMORPG, de legendarische World of Warcraft 2 die Azeroth volledig zou moeten herzien en tegelijkertijd een hele nieuwe wereld zou toevoegen. Voor anderen wordt WoW sterker met toevoegingen, uitbreidingen en de geleidelijke implementatie van kleinere verbeteringen. We hoeven het kernspel niet op te geven. We moeten voortbouwen op wat al bestaat.

Hoe je het ook bekijkt, het lijkt erop dat Blizzard dit jaar nieuws voor je heeft tijdens de Blizzcon. Veelbelovende details over WoW, Diablo, Overwatch en Warcraft Rumble, Blizzard hint op iets nieuws in november.

READ  Hoe u uw pc kunt optimaliseren voor games

“Het doel dit jaar is om BlizzCon meer ervaringsgericht te laten aanvoelen dan ooit tevoren”, zegt Blizzard. “Of je nu ontspant in Azeroth, de duistere mysteries van de Sanctuary Cathedral verkent, samen met Overwatch-helden speelt of vanuit huis meevolgt, we willen dat je het gevoel krijgt dat je samen met je vrienden de rijken betreedt terwijl je viert en ervaart wat we bouwen aan de volgende stap voor onze games, en luister maar mee.” Van ontwikkelaars van Blizzard over hun visie op onze games, hun vak en meer.

“Wat we hierna bouwen.” De pessimist – of misschien gewoon de realist – wil zeggen dat dit absoluut niets betekent, en misschien krijgen we uiteindelijk wel details over de nieuwe patch voor Dragonflight.

Een optimist (en ik probeer zo nu en dan naar dit deel van mij te luisteren) droomt groter. We zijn een jaar verwijderd van het 20-jarig jubileum van World of Warcraft. Zou dit niet het perfecte moment zijn om iets groots te onthullen dat gepland staat voor release in 2024? We hebben eerder gesproken over hoe World of Warcraft 2 is wat we nodig hebben om WoW geweldig te blijven maken. Misschien is het nu de tijd.

Terwijl we wachten op Blizzcon en alle mogelijke onthullingen, kun je een paar van de beste WoW-toevoegingen bekijken om Azeroth in 2023 fris en modern te laten voelen. De uitgebreide niveaulijst van WoW Dragonflight helpt je ook de beste klassen voor zowel PvE als PvP te vinden. .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *