Blizzard stuurt Cease-And-Desists naar Diablo 2: The Sparkling Goodwill

Illustratie van een artikel met de titel Blizzard Sends Cease-And-Desists to Diablo II: Resurrected Modders

afbeelding: Sneeuwstorm

Diverse aanpassingen voor de afgelopen maand Diablo II: The Resurrection Alpha Test is onlangs offline gehaald na een reeks stop-and-stop-berichten. Een maker zegt dat Blizzard zo ver ging dat hij een privédetective naar huis stuurde om de waarschuwing persoonlijk uit te voeren.

Sneeuwstorm Alpha Tech naar Diablo II: The Resurrection– De singleplayer-ervaring was beperkt qua inhoud en werd slechts ondersteund en duurde maar een paar dagen – het smeekte praktisch om geprikt, gestimuleerd en omgezet te worden in data. Ontwerpers hebben zich ertoe verbonden de tools te produceren kort nadat Alpha in april werd gelanceerd Hierdoor konden gebruikers categorieën ontgrendelen die in eerste instantie niet speelbaar waren, de game offline spelen zonder een Alpha-uitnodiging, de game spelen na het einde van de testperiode en zelfs toegang krijgen tot multiplayer via niet-officiële servers.

“Mijn tool, D2ROffline, was oorspronkelijk ontworpen om integriteitscontroles die deel uitmaken van fraudebestrijding te omzeilen om correctie van de klant te voorkomen”, aldus de Belgische programmeur. Fribe Hillscream Vertellen Kotaku. “Ik heb het uiteindelijk gedeeld met een paar vrienden en een aantal andere waarnemers, zodat ze niet alle problemen hoefden te doorstaan ​​die ik moest doorstaan. Helaas lekte iemand mijn gereedschap uit en voordat ik het wist, begonnen mensen mijn gereedschap uit te wisselen. voor geld. Dus het is voorbij. Ik heb net bevolen om de projectbronnen te openen. “

In een blogpost van 12 april is het sindsdien verwijderd (Het is nog steeds leesbaar op Archive.org) Met de titel “Mijzelf bellen”. Diablo II: The Resurrection Verib legde het proces uit van het omzeilen van het anti-cheatsysteem van de game, dat gemakkelijker werd gemaakt door het feit dat alfabestanden gemakkelijk toegankelijk zijn op de servers van Blizzard zonder een uitnodiging. Twee uur na een eerdere bestandsoverdracht World of Warcraft De anti-bypass-cheat die hij schreef – die de deur opende voor het wijzigen van de alfacode – bracht D2ROffline voort. Uiteindelijk werkte Ferrip aan multiplayer en hostte hij een kleine privéserver waarmee andere avonturiers aan zijn spel konden deelnemen. Verkeersmeldingen zijn al eerder bekeken Kotaku Breng de projectpagina op GitHub onder de aandacht die in een paar dagen tijd meer dan 100.000 bezoekers heeft ontvangen.

FireIP gehackte actie Diablo II: The Resurrection Het maakte de weg vrij voor verschillende aanpassingen, met name D2RModding. D2RModding werd op 19 april uitgebracht door een ontwikkelaar genaamd Shalzuth en het blies het alpha-ontwerp wijd open, waardoor voorheen niet-speelbare klassen werden ontgrendeld en een uitgebreide wijziging werd aangebracht aan Diablo II: The Resurrection Ingeschakelde bestanden voor iedereen die de game wil aanpassen.

Beide projecten zijn de afgelopen twee weken onvermijdelijk het onderwerp geweest van staakt-het-en-ophouden brieven. Chalzot, die in de VS woont, werd ontvangen door een privédetective die door Blizzard was ingehuurd om de uitlevering over te dragen, een schijnbare intimidatietactiek die Chalzot toch negeerde tijdens mijn gesprek met hem.

“Ik begrijp dat elk groot bedrijf dit zal doen om hen te beschermen”, zei Chalzout. Kotaku. “Ik had een paar vrienden voor de lunch, dus ze kregen een kick van een [private investigator] Klop op mijn deur. Hij zei dat mensen hem van tijd tot tijd inhuren om mensen te zoeken en papieren of juridische documenten in te dienen, en ze vroegen om een ​​foto van mij met de documenten, en toen was hij onderweg. Het was over het algemeen snel en vriendelijk. “

Hij voegde eraan toe: “Op dit punt ben ik niet ongerust zolang ik gehoorzaam en blijf voldoen aan wat een sneeuwstorm wil.”

De gevolgen van Firebird en Chalzot zijn onmiddellijk en langdurig, te beginnen met het verwijderen van de twee projecten van hun websites. Afzonderlijk heeft Fireb nogal wat YouTube-video’s verwijderd met betrekking tot zijn tools, evenals eerder werk dat ermee verband houdt World of Warcraft, Terwijl Chilzot sloot Diablo II: The Resurrection Kanaal op zijn Discord-server.

“We erkennen dat een groot deel van Diablo IIEen lang leven is de veranderende samenleving en we waarderen hun enthousiasme voor het spel ”, aldus een vertegenwoordiger van Blizzard Kotaku Per email. “klassiek Diablo II Zijn wijzigingen zullen blijven bestaan ​​en we zullen ons best doen om de wijzigingen aan te blijven steunen Diablo II: The Resurrection Ook. Sommige mods zijn echter atypisch en vormen een beveiligingsrisico voor onze games. Beveiliging is voor ons altijd een topprioriteit geweest en programma’s die voor grote veiligheidsproblemen kunnen zorgen, worden niet getolereerd. ”

Over de vraag of Verepp van plan is door te gaan met de geremasterde mod wanneer deze later dit jaar officieel wordt uitgebracht, zei hij dat de cease and desist-clausule de volledige beëindiging is van alle ontwikkelingsprocessen met betrekking tot Activision Blizzard-games. Aan de ene kant realiseerde Chalzot zich dat hij in de toekomst alleen zou moeten voorkomen dat hij de EULA en het copyright van Blizzard zou schenden om te voorkomen dat Baal’s oog weer op hem viel.

“Zeker, voor zover de sneeuwstorm het toelaat,” zei Chalzout toen hem werd gevraagd of hij van plan was te wijzigen Diablo II: The Resurrection Na de lancering. “Ze zijn van plan om in de toekomst echte mod-ondersteuning te krijgen, en als er hiaten zijn in de modding-toolkit, dan ben ik van plan die hiaten op te vullen met gemeenschapsspecifieke tools.”

READ  Orange en Black Gallery Game Lists
More from Madison Garrett

“Ghost of Tsushima” multiplayer zal beschikbaar zijn als een op zichzelf staande game

Geest van Tsushima Een groot succes voor PlayStation in 2020. Spelers die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *