Fortnite update PATCH-opmerkingen onthuld voor verrassende nieuwe Xbox-, Switch- en pc-downloads | Spellen | vermaak

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games heeft een geheel nieuwe update uitgebracht.

De nieuwste Fortnite-update komt als een beetje als een verrassing, aangezien deze een paar dagen na de 16.50-patch werd gelanceerd.

Volgens Epic Games is de nieuwe Fortnite-download beschikbaar op Xbox Series X / S, Xbox One, Nintendo Switch, Android en pc. Er is momenteel geen woord in de PlayStation-versie.

Helaas voegt de nieuwe update geen belangrijke nieuwe gameplay-functies toe of maakt hij geen bijzonder opwindende aanpassingen.

In plaats daarvan gaat het om het verbeteren van de stabiliteit van de game op de bovengenoemde platforms, wat betekent dat Fortnite daardoor soepeler zou moeten werken.

Aan de positieve kant vereist de nieuwe update geen downtime van de server, dus u kunt ernaar terugkeren zodra u deze hebt geïnstalleerd.

Nieuws over de update, evenals informatie over de huidige patch-opmerking, is aangekondigd door Epic Games op Twitter.

Een Fortnite-bericht zegt: “We introduceren een onderhoudspatch op pc’s, Nintendo Switch, Xbox-consoles en Android om stabiliteitsproblemen aan te pakken.”

“De patch kan worden gedownload voordat het spel begint of aan het einde van de wedstrijd.”

Een eerdere Fortnite-update introduceerde de dubbele pistolen opnieuw en legde ook de basis voor een evenement aan het einde van het seizoen.

Er is meer goed nieuws voor creatieve fans, aangezien de grootte van de eilanden exponentieel is toegenomen.

Maar de meest opwindende nieuwe toevoeging is de lancering van speciale waarschuwingsuitdagingen, die op de een of andere manier verband houden met het komende seizoen.

De eerste twee waarschuwingen dagen spelers van de missie uit om beschadigde telescopen te repareren en de locatie van een gevallen zwarte helikopter te onderzoeken.

READ  Het medium zakt naar slechts 900p op de Xbox Series X en 648p op de Xbox Series S.

De komende dagen worden er extra uitdagingen uitgebracht, waaronder een missie die draait om het gebruik van CB-radio’s en een andere missie waarbij spelers waarschuwingssignalen in graancirkels moeten plaatsen.

De Ultimate Predictive Challenge geeft spelers de taak “angstaanjagende televisies” te vernietigen.

Afgaande op de Ultimatum-uitdagingen, zou seizoen 7 een verkenning van de ruimte en buitenaardse wezens kunnen omvatten. We zullen de komende weken meer te weten komen.

Als je hulp nodig hebt bij het voltooien van de eerste reeks voorspellingsuitdagingen, bekijk dan de Express Online Guide door op de link te klikken.

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *