ATMA 2021-passen vrijgegeven, kijk hoe te downloaden

De toelatingskaart voor het AIMS Management Admission Exam (ATMA 2021) is onlangs vrijgegeven voor de sessie in mei door de Association of Indian Schools of Management (AIMS). Kandidaten die zich hebben aangemeld voor het examen kunnen hun toelatingskaart downloaden via de officiële website. Kandidaten moeten hun ID en wachtwoord invoeren in het aanmeldgedeelte van de website van de kandidaat om hun toegangskaart te downloaden. Kandidaten moeten op 28 mei een proefexamen afleggen, terwijl het ATMA 2021-examen op 30 mei wordt afgelegd.

ATMA 2021: hoe download ik een toegangskaart?

Stap 1: Bezoek de officiële website van AIMS

Tweede stap: Klik op de hoofdpagina op “Kandidaat-login”

Stap 3: Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend. Selecteer de scandatum, voer de ID en het wachtwoord in

Stap 4: Uw ATMA 2021 Acceptatiekaart verschijnt op uw computerscherm

Stap 5: Download uw toegangskaart en maak een papieren versie voor toekomstig gebruik

ATMA is een landelijk toelatingsexamen dat drie keer per jaar door AIMS wordt afgenomen. Met een ATMA-diploma verlenen in totaal 524 deelnemende B-scholen, met uitzondering van IIM’s, toelating aan kandidaten voor MBA- of PGDM-cursussen.

De verplichte neptest of droogloop staat gepland voor twee dagen voor de laatste testdatum. Het vindt plaats op 28 mei tussen 10.00 en 17.00 uur. Kandidaten mogen het eindexamen niet afleggen als ze niet deelnemen aan de schijnrace. Alle kandidaten kunnen de details van het proefexamen verifiëren nadat ze zijn ingelogd op het portaal en de elektronische toelatingskaart hebben afgedrukt.

De ATMA 2021-finale wordt op 30 mei gehouden in de thuismodus Al en Live Human. Voor het examen werd de kandidaten gevraagd gebruik te maken van een laptop met webcam met een goede, ononderbroken internetverbinding (wifi met een snelheid van minimaal 1 Mbps).

Kandidaten worden uitgesloten van ATMA en juridische stappen, in het geval dat ze mobiele telefoons of sociale mediakanalen gebruiken.

Lees hier al het laatste nieuws, breaking news en coronavirusnieuws

READ  Download PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK met installatiehandleiding
Written By
More from Eda Greene

APK-downloadlink voor wereldwijde gebruikers

De PUBG Mobile 1.4-update wordt deze maand uitgebracht en fans zijn er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *