Blizzard verkoopt Overwatch 2-magie in het echt goedkoper dan in-game

Het genereren van inkomsten door Overwatch 2 is een twistpunt geweest sinds de game is overgeschakeld naar gratis te spelen, waardoor voorheen gratis cosmetica via de buitenkisten van de originele game enigszins duur werd. Het blijkt dat een in-game item ook te koop is in de Blizzard online store en in Overwatch 2 meer kost dan in het echt.

als zodanig VG24/7 en gebruikers aan reddit We hebben aangegeven dat Overwatch 2 een cosmetische wapenbedel heeft met Pachimari, een spreukkarakter in het universum, en 700 valutamunten kost, wat ongeveer $ 7 USD is. Ondertussen kost de echte sleutelhanger met hetzelfde ontwerp $ 5 Blizzard Equipment Store.

Met name de 700 munten die je misschien nodig hebt om Pachimari-magie in Overwatch 2 te kopen, zijn moeilijk te krijgen zonder een van de vooraf ingestelde muntpakketten te betalen, en de goedkoopste munt om 700 munten te krijgen is de transactie van $ 10 die je 1.000 munten oplevert. .

Vanaf nu heeft Overwatch 2 geen optie om te betalen voor het exacte aantal munten dat je wilt, dus als je nog geen 700 munten hebt om te verdienen door middel van uitdagingen (je kunt er slechts 60 per week verdienen via deze methode, dus zelfs als je al deze uitdagingen hebt voltooid sinds de lancering van 4 oktober, heb je nog niet veel munten), je zult meer moeten betalen om de betovering te krijgen.

De overstap van Overwatch 2 naar gratis spelen elimineerde buitkisten, die gratis en ontgrendelbaar waren via standaard gameplay, en maakte het heel gemakkelijk om in-game valuta te verkrijgen door dubbele cosmetica om te zetten in geld dat kan worden uitgegeven aan skins, emotes en andere niet-game inhoud. te openen.

READ  Rangers mogen een Henrik Lundqvist-start niet afwijzen

Krediet: Blizzard-entertainment.

Krediet: Blizzard-entertainment.

De verandering heeft de game onder de loep genomen vanwege praktijken om inkomsten te genereren, waarbij items die gratis hadden kunnen worden verkregen nu te duur zijn of aanzienlijke inspanning vergen om te ontgrendelen, terwijl ze slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn tijdens wekelijkse winkeltoernooien en evenementen zoals hardloopevenementen Halloween-terreurgebeurtenis.

Ondanks de kritiek op het genereren van inkomsten en sommige Grote problemen met DDoS-aanvallen En de bepaalde karaktersOverwatch 2 heeft in de eerste maand een zeer hoog spelersbestand verzameld, met De dagelijkse piek van de speler overschrijdt de oorspronkelijke starttijd van de game.

Kenneth Shepherd is een schrijver over games, entertainment en gekte over het hele internet. Vind hem op Twitter op @shepardcdr en luister naar de tweewekelijkse Normandy FM-videogame retrospectieve podcast, die momenteel Cyberpunk 2077 bestrijkt.

Written By
More from Aubrey Mason
Meer dan 62.000 Covid-gevallen in hoogste eendaagse sprong; Graaf kruist 2 miljoen
Coronavirus: India heeft meer dan 41.000 doden geregistreerd die verband houden met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *