Google’s nieuwe weer-app voor Wear OS is nu beschikbaar

Heb je een Wear OS 3 smartwatch? Dan kun je nu de nieuwe Weer-app voor je horloge downloaden. Dit is wat u moet weten.

Google geeft Wear OS eindelijk de aandacht die het verdient

Google werkt er hard aan om het Wear OS smartwatch-besturingssysteem te verbeteren. Zo zagen we A. Vorige maand nieuw ontwerp Voor de Play Store-app, die aantrekkelijker is. En nu daar Nieuw dashboard voor Keep voor WearOS. Je kunt dit gebruiken om een ​​tekstnotitie vanaf je pols toe te voegen of een notitie te maken met selectievakjes. Vorige week zagen we ook dat Google de Home-app samen met Google Foto’s en persoonlijke veiligheid Het wordt gelanceerd voor Wear OS.

Nieuwe Weer-app voor Wear OS 3

Nu kunnen we daar een nieuwe Weather-app voor Wear OS aan toevoegen. Mishaal Rahman We ontdekten de app in de Play Store en daar zien we dat de app werkt met alle smartwatches met Wear OS 3.0 en hoger, inclusief Samsung Galaxy-horloge 4– En de 5 serie.

Plan uw dag met nauwkeurige uur- en weekvoorspellingen van de nieuwe Weer-app. Bekijk dagelijkse maximum- en minimumtemperaturen, UV-index en neerslagomstandigheden voor uw locatie. Krijg snel toegang via de tegels en stel de fijne kneepjes van de weer-app in op je wijzerplaat. Werkt met alle smartwatches met Wear OS 3.0 en hoger.

Downloadbaar

De Weer-app is trouwens heel eenvoudig met weersvoorspellingen per uur en per week, UV-index, neerslag, tegels en complicaties. Het is misschien niet zo breed toegepast als de weer-app van je horlogefabrikant of alternatief die je gebruikt. Als je van eenvoud houdt, is deze weer-app geweldig voor je smartwatch.

Via onderstaande knop kun je de Weer app voor je Wear OS 3 smartwatch downloaden. Wat vind je van deze weer-app? Vervang je je bestaande weer-app of niet? Laat het ons weten in de reacties.

het weer

De weer-app is heel eenvoudig met weersvoorspellingen per uur en per week, UV-index, neerslag, tegels en vermenigvuldigers. Het is misschien nog niet ontwikkeld.

Meest populaire Wear OS-artikelen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest unieke smartwatch met meer functies dan ooit tevoren. De smartwatch wordt geleverd met veel extra functies en een extra stevig en elegant design.

vanaf 469 euro

Winkel op:

READ  RTL deed onderzoek naar de Forum-app en constateerde dat er privégegevens van leden op straat waren gelekt
More from Madison Garrett
WRC 10 Official Game Review (Switch)
Vastgelegd op een Nintendo Switch (draagbaar/niet inbegrepen) De WRC-serie op de Switch...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *