Blizzard’s Diablo II Remaster maakt een back-up van uw oude bestanden

Blizzard verklaarde vorige maand Diablo II: The Resurrection​ Het is een geremasterde versie van het basisspel en Lord of Destruction, en komt dit jaar naar Nintendo Switch en vele andere platforms. Als je een terugkerende gamer bent, wil je misschien weten dat je daadwerkelijk kunt gebruiken wat je hebt opgeslagen van het originele spel op de pc.

Praten met IGNIn legde gameproducent Matthew Cederquist uit hoe ondersteuning voor het opslaan van bestanden die meer dan twee decennia oud zijn, oorspronkelijk niet was gepland. Het team probeerde het gewoon en het gebeurde zo dat het werkte.

“Toen we aan het werk waren [the remaster]We vroegen ons af of de oude opslagbestanden zouden werken en we hebben er een beetje voor betaald en het werkte. En we hadden zoiets van: “Nou, dat is de beste functie ooit.” ​

Hoewel niet is vermeld of deze functie zelfs met consoleversies van de game zal werken, ondersteunt de remaster wel cross-progressie. Dus in theorie zou u het oude pc-opslagbestand in de pc-versie moeten kunnen downloaden en het vervolgens kunnen openen op het consoleplatform van uw keuze.

Zelfs als je niet over de originele archieven beschikt, betekent dit technisch gezien dat je kunt beginnen met een personage naar keuze in de originele pc-versie (Het is beschikbaar op Battle.Net), Omdat remaster dezelfde game is met nieuw geluid en nieuwe graphics, en enkele andere veranderingen, zoals een verbeterde gebruikersinterface, uitgebreide opslagruimte en vernieuwde ladderseizoenen.

Heb je nog steeds toegang tot je opgeslagen oude Diablo II-bestanden? Gaat u uw oude gebouwen doen herleven? Laat hieronder een reactie achter.

READ  PS5-fans maken zich grote zorgen over de opmerkingen van Ubisoft over de achterwaartse compatibiliteit van PS4
Written By
More from Lesley Curry

Het Beste External Hard Drive Recensie 2021

In een tijd waarin 50 GB aan iCloud-opslag 99 cent per maand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *